Nieuw binnen bij Sisera: leuke, vrolijke koraalkleurige en roze items.. Deze blouses, shirtjes en jurkjes hebben fijne, zachte kleuren en we zijn er nu al dol op! De koraalkleur is al eerder helemaal hot geweest en komt ook nu weer terug.. Wees er snel bij voordat ze weg zijn!
Shirt Curzia
Max Mara | €249,-
Body Blouse
Brian Dales | €155,-
Jurkje 
Brian Dales | €385,-
Top koraal
Brian Dales | €179,-
 
Het is weer tijd voor een nieuwe wintertrend. Dit jaar zijn er op de catwalk van verschillende merken vele leren items gespot! Leer is en blijft altijd een fijn materiaal, daarom zijn o.a. Transmisson, Scapa, Scapa Sports en Liu Jo hiermee aan de haal gegaan. Wij zijn blij, want dit heeft geleid tot de mooiste creaties, van blazers tot jassen, van broeken tot tassen. Deze leren items zijn perfect voor wat extra warmte in de winter en ze staan ook nog eens erg leuk. Doe ook mee aan deze stoere trend en shop nu jouw favoriete leren kledingstukken op www.sisera.nl
Jacket Alia
Scapa
€405,-
Jacket Bepsi
Scapa sports
 €479,-
Broek Rebecca
Scapa 
€281,40
Jas blauw
Liu Jo
€249,50
 
De rijke blauwe kleuren blijven ook in 2013 hot & happening. Maar deze trend zien we vooral voor dit voorjaar extra vaak op de catwalk terugkomen. Sisera zet een aantal hippe items voor u op een rijtje:
 
Foto
Eerder spraken we al over de lieflijke pastelkleuren die veelal te zien zijn op de catwalk voor de lente- & zomercollectie 2013. Maar naast deze trend zijn er meerdere bijzondere verschijningen waarneembaar in modeland. Andere trends die we deze lente/zomer ook terug zullen zien, zijn onder andere drie trends die Michael Kors zo mooi in één outfit weet te combineren.

Bekijk ook de Pinterest pagina van Michael Kors voor meer inspiratie!