Foto
Liv Tyler in de "illusion dress"
Hollywood is op dit moment helemaal gek van de zogenoemde "illusion dress". Dit is een jurk waardoor uw lichaam optisch slanker lijkt. Onder andere Kate Moss, Liv Tyler, Kate Winslet en Victoria Beckham zijn al in deze jurk gespot! 

Dus als u denkt dat al die sterren van die prachtige figuren hebben, dan kan dit net zo goed werk zijn van een bijster slimme jurk!

Heeft u interesse in de jurk hieronder? Neem gerust even een kijkje in onze webshop!

 
Foto
Heeft u binnenkort een belangrijke date, sollicitatiegesprek of andere gelegenheid waar u er verfijnt uit moet zien zonder al te veel effort? Deze popsticks bieden uitkomst! Dankzij de samenstelling van de lipsticks ziet u geen product op uw lippen liggen. In plaats daarvan geven deze popsticks uw lippen gewoon een subtiele teint. Het voelt aan als een lippenbalsem, dus heeft niet dat plakkerige effect van een lipgloss. Geeft een natuurlijke tint zodat uw eigen lipkleur wordt benadrukt. Smaakt daarbij ook heerlijk naar candy! Om je vingers bij af te likken, toch?

Scapa en Liu Jo
U kunt de popsticks goed combineren met de verfijnde jurk van Scapa of de charmante blouse van Liu Jo. Beide items zijn subtiel aanwezig zonder dat het too much wordt. Ze hebben een zacht en vrouwelijk karater. Combineer dit met één van de popsticks en u bent klaar voor die nieuwe baan en/of man!
 
Scapa jurk bestellen
Liu Jo blouse bestellen

 
Foto
Poederroze items zijn hot & happening!
Deze herfst zijn er weer allerlei nieuwe trends te ontdekken. Onze favoriete trend van dit moment is het gebruik van poedertinten: mooie, zachte, fijne naturel kleuren in het roze, crème, beige etc. Met deze trend laat je zien dat je ondanks het grauwe, regenachtige weer de herfst helemaal onder controle hebt en je lekker in je vel zit. De onderstaande jurken zijn beide van het merk RED Valentino en kosten allebei €459,-.

Vele bekende merken en boutiques doen mee aan deze trend! Jij ook?
                                                                 Ga naar de webshop!

 
Foto
1, 2, 3...mars!
Een van dé trends van het moment is de legertrend. Deze stoere look verscheen op de catwalks van onder andere Alexander McQueen, Marc Jacobs en Acne. Deze stijl is voor de zelfverzekerde, pittige vrouw die sterk in haar schoenen staat en zich niet zomaar uit het veld laat slaan. De donkergroene en bruine kleuren passen goed bij de herfst. Ook zijn de jacks en andere stoere items ook erg goed te combineren met chique, vrouwelijke kledingstukken voor wat meer contrast tussen beiden. Shop deze trend nu op www.sisera.nl!

Michael Kors jacket €250,-

Michael Kors shirt €225,-