Drukke tafelkleedjes en vloekende gordijnen: wij houden ervan. Hoe drukker en opvallender, hoe beter! Het mooie van deze trend is dat het niet uitmaakt of een bepaalde combinatie vloekt. Alles mag namelijk en niets is 'too much'. Pas wel op met het dragen van opvallende accessoires. Laat de aandacht niet wegvloeien van het gave item met print die u zo zelfverzekerd aan heeft!

**Onderstaande items kunt u terugvinden in onze webshop.
 
Zet de bloemetjes maar buiten! Wij hebben weer een nieuwe trend gespot: de bloemetjesbroek.
Deze broek werd al eerder vastgelegd bij niemand minder dan Jessica Alba. Ook Miranda Kerr is het niet ontgaan dat menig Hollywood deze trend ultrasnel heeft opgepakt. Wij snappen wel waarom: met deze fleurige broek is het elke dag lente!

*Meer informatie over dit product? Nu verkrijgbaar in onze webshop!

 
Picture
Houdt u van het draagcomfort van Crocs, maar vindt u de schoenen esthetisch gezien niet echt bevredigend? Het merk Melissa Rainbow heeft een hele lijn 'plastic fantastics' voor u ter beschikking! 

Diverse modereporters laten zien dat plastic items aankomend seizoen helemaal trendy zijn. Of het nu een plastic tas van Armani Jeans is (zie links) of vuurrode plastic pumps van Melissa Rainbow...deze trend kent geen grenzen!

Volgende week zijn deze 'fantastics' ook verkrijgbaar in onze webshop! Mis het niet <3.