Foto
De mannelijke leggings, meggings: langzaam maar zeker sluipen deze items de modeshows en balletzalen uit, om de straten van Manhattan onveilig te maken. En het goede/slechte nieuws (you be the judge) is dat de meggings deze kant op komen!

De Telegraph stelt dat de megging een logische opvolger is  van de skinny jeans voor mannen. Een item dat inmiddels een normaal straatbeeld in Nederland is geworden.

Celebrities als Russell Brand, Lenny Kravitz en Justin Bieber zijn al in de beruchte leggings gespot. Desondanks waarschuwen fysiotherapeuten dat het dragen van een legging zorgt voor luie spieren en een flubberbuik.

Het is afwachten of binnenkort ook de straten van Amsterdam overspoeld worden met meggings. Maar wat vindt u? Zou u uw man een legging laten dragen? Of gruwelt u net als vele anderen van dit nieuwe modeverschijnsel?

Foto
Fotocredit: Dailymail
 
Pasteltinten zijn enig voor kinderkleding, maar u kunt deze zachte tinten ook prima rocken! Vindt u deze trend iets te zoet? Combineer de zachte kleuren dan met een item in donkergrijze kleur, voor een gezond balans van stoer en schattig. Maak uw outfit af met extravagante sieraden en u bent klaar om op stap te gaan! De pasteltinten-trend zal nog zeker tot en met de lente 2013 voortgezet worden. Hierbij zijn mint en koraal dé kleuren die u het meest zult terugzien op de catwalks en in de etalages.


De onderstaande sjaaltjes van FFC zullen deze week verkrijgbaar zijn in onze webshop. Hou onze Facebook pagina in de gaten en wees de eerste met één van deze mierzoete sjaals! 
 
Foto
Vele celebrities zijn gespot met deze grote ringen met prachtige edelstenen en ook wij zijn helemaal weg van deze trend! 
De ringen worden op verschillende gelegenheden gedragen en zullen vooral met de feestdagen uw outfit nog meer laten afmaken! Laat de prachtige ringen van Belleza Jewels schitteren om uw vinger.. Bestel snel op www.sisera.nl!



Belleza Jewels
Ring witte agaat | €299,-

Belleza Jewels
Ring rozenkwarts | €299,-

Belleza Jewels
Ring groene quartz | €299,-

 
Schitter dit seizoen er lekker op los met pailletten! Items met deze blinkende accenten zien we terugkomen in diverse winkels! Op broeken, blouses, blazers etc...overal! U kunt deze trend glamorous dragen, maar ook lekker rocken, zoals in de afbeelding hieronder. Gaat u dit jaar nog voor deze rockchique look?

De onderstaande artikelen zijn verkrijgbaar in onze webshop