Voor een zakenlunch, voor een romantisch diner (TIP: Valentijnsdag) en voor de aankomende lentedagen! Deze ultra vrouwelijke look is geschikt voor diverse gelegenheden. Met items van Sportmax, Patrizia Pepe, Just Cavalli en Red Valentino, waarbij Patrizia Pepe het sleutelbegrip is. De top van Patrizia Pepe is voorzien van een kleurrijke vlinderprint. Een echte eyecatcher en dus ideaal voor als u een goede indruk wilt achterlaten. Van de desbetreffende print is ook een blouse en jumpsuit verkrijgbaar!

Shop deze look
1. Blazer - Sportmax - €469,- 
2. Top - Patrizia Pepe - €109,- 
3. Broek - Sportmax - €219,-
4. Tas - Red Valentino - €329,- 
5. Schoenen - Just Cavalli - €295,-

 
Het voorjaar staat in het teken van prints. Grafische prints, azteken prints, bloemenprints, noem maar op! De nieuwe collectie van Red Valentino is binnen en uiteraard staat deze weer helemaal in het teken van strikken en bloemen. De collectie haalt de pure onschuld uit uw jeugd naar boven. Hieronder ziet u een voorbeeld van deze innocent look. Een felroze blazer (met strikdetail op de hals) en een zijde blouse met bloemenprint. Perfect met elkaar te combineren, samen op een light denim jeans of anders een offwhite/beige tint. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de blazer weg te laten en de blouse te dragen op een opvallende broek in een groene of roze tint. 

Shop deze look
1. Blazer - Red Valentino - €439,-
2. Blouse - Red Valentino - €369,-
3. Jeans - DL1961 - €189,-
4. Gymp - Roberto Botticelli - €259,-
 
Sarah Jessica Parker is al ready voor het nieuwe seizoen. Helaas kunnen wij hier nog niet van genieten. De casual look geeft in ieder geval wel inspiratie voor de lente van 2014. Zo ziet u hier de pastel blauwe kleur die uw outfit een frisse uitstraling geeft. Heeft u ook van die lange pijpen bij u skinny jeans? Dit is de oplossing volgens Sarah Jessica Parker. Het is bijna haar "signature look" als ze een jeans aan heeft.


Shop deze look

Trui - FFC - € 159,-
Broek - DL1961 - € 199,-
Schoenen - Roberto Botticelli - € 259,-
Tas - Ted Lapidus - € 189,-
 
Wilt u het jaar beginnen met een nieuwe look? Dat kan! Bij Sisera hangt de nieuwe collectie alweer in de winkel. We hebben dit seizoen weer verschillende merken, waaronder ook de favorieten zoals: Patrizia pepe, Red Valentino, Paule Ka en Just Cavalli. Het laatste merk behoort tot een van de uitgesproken stijlen die Sisera sinds kort rijk is. Veel kleuren, prints en grafische bewerkingen kunt u verwachten van dit merk. De shop de look is dan ook geheel in Just Cavalli stijl.
 
De nieuwe collectie van Sisera druppelt langzaam binnen. Hierbij zien we ook wat de nieuwe kleuren zijn voor het komende seizoen. Deze oogverblindende blauwe kleur hoort tot één van de nieuwe kleuren en zal stralen in de collecties van lente/zomer 2014. Kleurexperts vermoeden dat blauw zo geliefd is, omdat deze kleur in onze snel veranderende wereld bestendigheid belooft. "Omdat blauw sterk wordt geassocieerd met lucht en water, wordt het ervaren als een constante factor in ons leven", schrijft Eiseman. De oceanen zijn nog nooit verdwenen en de lucht is nog nooit naar beneden gekomen. Dat is nu precies waarom blauw wordt waargenomen als betrouwbaar, vertrouwenwekkend en geloofwaardig, zo meldt verfimpulsen.nl.
 
De Graphic Biker look is samengesteld uit de lente- en zomercollectie 2014. Kenmerkend voor de nieuwe collectie is het gebruik van grafische prints en andere opvallende patronen. Zo ook de broek hieronder van Red Valentino. De broek heeft een print van strikken in de kleuren: ecru en zwart. De look komt het best tot zijn recht wanneer u de overige items rustig en neutraal houdt. Denk hierbij aan een zwarte biker jacket met bijbehorende boots. Het mooie aan deze kledingcombinatie is dat wanneer u de stoere jacket niet aanheeft, u een verfijnde look overhoudt, dankzij de lichte blouse en clutch met strik. 

Shop deze look
1. Blouse - Malene Birger - €199,-
2. Broek - Red Valentino - €315,-
3. Jacket - Red Valentino - €945,-
4. Clutch - Red Valentino - €429,-
5. Boots - Menghi - €159,-

SALE

12/16/2013

0 Comments

 
Inmiddels is de kleding bij Sisera volop in de SALE. Heeft u nog geen feestoutfit? Dan is het nu echt tijd om lekker te shoppen in onze webshop met 20% korting! Rood met zwart is een perfecte combinatie voor de Kerst en het ziet er ook feestelijk uit. Dit leuke jurkje van Paule Ka kunt u gemakkelijk dragen met een blazer en een heerlijke coltrui van Scapa. Voor de koudere dagen hebben wij deze prachtige mantel van Scapa voor u geselecteerd. Laat de feestdagen maar komen!
 
Picture
Tijdens de feestdagen is goud één van de meest geliefde kleuren om te dragen. Het is feestelijk, chique, en straalt een zekere kerstsfeer uit. Niet zo gek ook dat de meeste etalages deze dagen gevuld zijn met jurkjes in zwart- & goudtinten. 

Nu hebben wij geen Get the Look met een zwart jurkje en gouden accessoires gemaakt. Dat zou te voor de hand liggend zijn. Nee, in plaats daarvan belichten wij een trend die de laatste tijd veelal is waargenomen: een witte blouse, gecombineerd met een metallic gouden trui. Een voorbeeld van hoe deze twee items gedragen worden ziet u hier aan de linkerzijde.  Draag er een zwarte broek of legging op en voeg er nog een uitgesproken ketting aan toe. Et voilà! Uw nonchalante Kerst outfit is af!

Shop deze look
1. Trui - FFC - €279,-
2. Blouse - St. Emile - €127,20 
3. Broek - Versace - €325,-
4. Tas - Modalu - €329,-
5. Enkellaars - Roberto Botticelli - €429,-

 
Lichtjes, kaarsen en klokjes... allemaal elementen om uw huisdecoratie tijdens deze knusse dagen een extra boost te geven. Hieronder ziet u leuke inspiratie voor het thema winter glow. Het is een rustige sfeer die warmte en geborgenheid uitstraalt. Wat doet u om uw huis gezellig te maken? laat het ons weten!
 
U hoeft er deze winter niet bij te lopen in donkere kleuren. U kunt de witte trend ook toepassen op uw eigen garderobe. De verschillende tinten wit kunnen uw outfit een extra glamoureuze uitstraling geven. Combineer deze "winter witte" look met accessoires van metaal, pailletten, kralen, steentjes en gouden accenten. Dit ziet er rijk en warm uit.


Shop deze look.

1 Jas - Scapa Sports- €  349,00
2 Trui - Malene Birger -  € 145,00
3 Broek - Brian Dales - € 189,00
4 Gymp - Candice Cooper - € 199,00