Back to basics! Dat is wat deze look uitstraalt. Heidi Klum laat met deze eenvoudige outfit zien dat basic niet saai en stijlloos hoeft te zijn! Een Coca-Cola rode top op een skinny jeans is all it takes. Onze variant van de top is van het merk Patrizia Pepe. Gedragen op een zwarte jeans van DL1961. De top van P.P. heeft tevens een goudkleurige ketting aan de achterzijde. Goed om te weten: felrode tinten passen het best bij een lichte huid!

Shop deze look
 
Het is voor u vast ook een bekend fenomeen: u stapt naar buiten en wordt begroet door een ijzige windvlaag. U denkt misschien "het is kouder dan ik had verwacht". Doordat het weer wel eens verkeerd wordt ingeschat komt het vaak voor dat wij ons te warm of te koud kleden voor de tijd van het jaar. De oplossing hiervoor is layering. U kunt dit doen door verschillende materialen en lengtes te combineren. De look hieronder is dan ook perfect voorbeeld om uw winteroutfit stoer en sexy te maken. En kunt die dikke parka jas nog even in de kast laten hangen, want dat nog net iets te warm.

Shop the look
1 Jacket - Vintage de luxe - €  699,00
2 Blouse - American Vintage -  € 145,00
3 Vest - American Vintage - € 119,00
4 Tas - Modalu - € 399,00
5 Jeans - DL1961 - € 199,00
6 Laars - Menghi - € 159,00

 
Het team kan er geen genoeg van krijgen: the leopard look. Dit patroon blijft ook dit seizoen één van de meest gedragen dierenprints. De print is tijdloos en geeft altijd een leuke twist aan uw outfit. Toen wij deze fake fur jas van Anna Ventura binnen kregen was het Sisera team meteen enthousiast. Eerder lieten wij zien hoe u deze jas het best kunt dragen. Maar wij vinden dat de luipaarden print nog extra belicht mag worden. Vandaar dat wij deze moodboard hebben gemaakt, vol met leuke variaties van de print.
 
De afgelopen dagen heeft het Sisera team flink wat nieuwe producten in de webshop geplaatst. Een van de favorieten is de Michael Kors blazer met paisley print! Een echte statement item met een opvallend karakter. Vandaar dat wij dit jasje vandaag in het zonnetje zetten (want die ontbreekt toch al de laatste dagen). U kunt de rest van uw outfit heel basic laten, want de blazer moet natuurlijk de volledige aandacht krijgen, als deze het al niet opeist. Een cremekleurige top, marineblauwe jeans en bijpassende schoenen...meer heeft u niet nodig voor deze uitgesproken look!

Shop de look
1. Blazer - Michael Kors - €395,-
2. Blouse - Malene Birger - €199,-
3. Jeans - Scapa Sports - €149,-
4. Pumps - Scapa - €225,-
 
De Amerikaanse erfgename Nicky Hilton is gespot in een tout noir outfit. Om het geheel wat meer pit te geven droeg zij hierbij een bontjas met luipaarden-print. Sisera.nl heeft eind deze middag twee mooie varianten op deze jas online staan: halflange jassen met nep bont van Anna Ventura. De faux fur jas zal zowel in de originele bruine kleur, als in grijstinten verkrijgbaar zijn.

Shop de look
1. Blouse - Malene Birger - €255,-
2. Tregging - Brian Dales - €215,-
3. Jas - Anna Ventura - €219,- (vanmiddag online!)
4. Laarzen - Scapa - €279,-
 
Deze twee kleuren passen perfect bij elkaar en kunnen altijd gedragen worden. Wij hebben het natuurlijk over: zwart en wit. Het dragen van deze kleurencombinatie kan op met verschillende patronen, zoals: strepen, stippen en prints. Verder is het dragen van zwart en wit geschikt voor iedere huidskleur, dus hoeft u niet te twijfelen of het wel bij u past. Dit najaar heeft Sisera verschillende items in het assortiment met deze kleurencombinatie, dus neem snel een kijkje in de webshop.
 
Vandaag hebben we gekozen voor Black on Black, een variatie van ton sur ton die nog makkelijk gedragen kan worden dit najaar. Deze look komt het best tot uiting als u voor verschillenden materialen kiest in dezelfde kleur. Hierdoor creëert u een minimalistische uitstraling en ziet het er chique uit.

Shop de look
1 Jas - Scapa - €  1.079,00
2 T-shirt - Giorgio Armani -  € 99,00
3 Vest - St. Emile - € 399,00
4 Jeans - DL1961 - € 189,00
5 Enkellaars -Giorgio Armani - € 289,00
 
Vandaag heeft onze editor Sharon gekozen voor een get the look met Paula Patton in de hoofdrol. De jurk van het merk Paule Ka is een van haar favoriete items uit onze collectie. De rouches en het getailleerde model vindt zij een van de pluspunten aan de jurk. De jurk is een echte eyecatcher, dus wij adviseren u om niet al te opvallende accessoires te dragen.

Shop deze look.
1. Jurk - Paule ka - € 929,-
2. Tas - Vive - € 275,-
3. Schoenen - RedValentino - € 335,-
 
Punk is helemaal terug deze herfst en winter! De trend is alleen wel in een volwassener jasje gestoken. Van gescheurde items met Schotse print naar studs en leer. Bekijk de  opgegroeide versie van de meest rebelse modetrend hieronder! En aangezien het ook bijna Halloween is willen wij u laten genieten van deze wel heel fashionable pompoen, bewerkt met gouden studs! 

 
Het Sisera team heeft positieve reacties op de vorige Faux Fur Get the Look ontvangen. Daarbij vliegen de nep bont items over de (virtuele) toonbank. Daarom hebben wij nog een Shop the Look gemaakt, maar dan met de nep bont gilet/bodywarmer van Scapa Sports! De look kan beschreven worden als casual/chique, maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat de outfit dankzij de bodywarmer lekker cosy is!

Shop deze look
1. Top - Armani Jeans - €99,-