Het is alweer bijna vrijdagavond en dat moet gevierd worden! Met deze uitgaanslook komt u al een heel eind. Het blauwe jurkje van Stefanel zorgt voor een ultravrouwelijke look en de pumps maken het geheel tot een feestelijke outfit. Te koud? Deze look kunt u ook dragen met een zwarte legging of een bijpassende bolero. Let’s celebrate the weekend... have fun!
 
Blake Lively weet hoe je er simpel maar stijlvol uit moet zien. Zij combineerde een felblauwe broek met een chique blazer en nonchalante top. Voeg daar nog een stel superheels bij en u heeft de ideale look voor op het werk! Voeg daar nog een stel superheels bij en u heeft de ideale look voor op het werk! 
 
Overal zien we de jumpsuit voorbij komen. Dit populaire item kan op diverse manieren gedragen worden. Hetzij chique of juist nonchalant. De chique look is ideaal voor een etentje en de nonchalante look is geschikt voor ieder casual moment! Welke is uw favoriet?
 
Paule Ka is één van de hotste merken onder de celebs. Ook Sisera heeft een handje vol items in de webshop, omdat Paule Ka klassiek en tijdloos is. Kareena Kapoor zag er fantastisch uit in deze koraalkleurige jurk van de designer. Wij maakten een kopie van haar look, wat vindt u?

 
Het is hoog tijd voor een zomerse moodboard. Hoewel het weer het eventjes laat afweten, bereiden wij ons alvast voor op de vele zonnestralen die komen gaan. Deze basic, maar lumineuze look schreeuwt om de zon!
 
Deze stoere en gewaagde look is ideaal voor de zelfbewuste vrouw! Combineer een nauwsluitende blouse met een strakke zwarte broek en een paar killer heels. Voeg daar nog een ultra chique tas aan toe en een ware fashionista is geboren! Deze look is ideaal voor op het werk of om de show te stelen tijdens een casual lunch. 

*Alle items inclusief de Pippa-bag zijn verkrijgbaar in de webshop. Hebben, hebben, hebben!
 
Dat Estelle Cruijf gek is op Badr Hari is niemand ontgaan, maar we zouden haast vergeten dat zij tevens gek is op mode. Deze chique, maar casual look tovert u binnen no time om in een femme fatale. De verschillende tinten blauw zijn erg mooi in combinatie met gouden sieraden.

 
Met alle koninklijke drukte van de afgelopen dagen, werden ook wij aangestoken door de royalties! 
De knappe zus van Kate Middleton verraste ons ditmaal niet met haar wereldberoemde bips, maar met een fantastische outfit. Fris, zomers en ideaal voor op het werk.