Foto
Als je dacht dat plastic alleen voor Barbie bestemd is, dan heb je het mis!
Op haast iedere catwalk vind je wel een langbenig model paraderend in plastic killer heels. Deze nieuwste trend willen wij jou dan ook niet ontnemen. Binnenkort kun jij jezelf ook in muiltjes van topdesigner Melissa hullen.

Deze plastic items kun je volgende week online vinden.


 
We bevinden ons nog middenin het hartje van de winter, maar we kijken natuurlijk allemaal uit naar de komende lente! Het is weer tijd voor een nieuwe frisse, moderne en strakke look.

Met deze prachtige items uit de nieuwe lentecollectie van Michael Kors, Armani Jeans en Italiaans modemerk Stefanel ben je verzekerd van een fantastische outfit.

Hul jezelf in je favoriete kledingstukken en steel de show in een all white look!

 
Er staan weer nieuwe items online! Vandaag zetten we de accessoires extra in het zonnetje. Zomerse items van o.a. Armani Jeans, RED Valentino en Bracelet Ibiza zijn nu verkrijgbaar in onze webshop.


Don't you just love these items? 
 
De afgelopen dagen heeft de sneeuw weer flink toegeslagen... Dit heeft gezorgd voor aangepaste NS dienstregelingen, gladheid op de weg en natuurlijk veel kou. Maar naast al deze negatieve dingen, brengt dit winterse weer ook veel leuke dingen met zich mee. Spelende kinderen, sneeuwpoppen, warme chocomel voor de open haard en prachtige witte landschappen, wie wordt daar nou niet blij van? Wij in ieder geval wel. Daarom hebben we een aantal prachtige items geselecteerd die goed passen bij deze witte buitenwereld. Met deze items transformeer je in een ware winterkoningin!
RED Valentino 
Blouse | 359,-
Stefanel
Jurk | NU €102,50
Malene Birger
Blouse | €359,-
 
Houdt u ook zo van kleding die naast mooi ook lekker behaaglijk is? Van die items die u even vlug uit de kast kunt trekken voor zowel een avondje uit als een avondje lekker thuis op de bank? Heerlijk! Red Valentino heeft dit ook helemaal begrepen en daarom zet Sisera vandaag dit modemerk in de spotlight.
 
Het weer mocht vanochtend dan wel weer een natte en koude bedoeling zijn..het zonnetje doet nu flink haar best om toch door te breken. Dit zorgt bij het team van Sisera voor flinke lentekriebels! Het team heeft daarom voor u de parels gesellecteerd uit onze nieuwe lente/zomer collectie 2013!

1. Sence Copenhagen, armband, €45,-
http://www.sisera.nl/armband-slang-groen-worn-silver-26834.html
2. DL1961 Jeans, broek, €199,-
http://www.sisera.nl/kleding/broeken-leggings-jumpsuits/broek-angel-versailles-groen-37940.html
3. Malene Birger, vest, €189,-
http://www.sisera.nl/cardigan-chrissyn-rose-31409.html
4. Malene Birger, top, €55,-
http://www.sisera.nl/top-sunset-cream.html
5. Celez, tas, €249,-
http://www.sisera.nl/tassen/tas-amber-suede-bruin.html
6. Tods, ballerina's, €325,- 
http://www.sisera.nl/schoenen/ballerina-optical-flower-roze.html