Foto














Het wordt weer een ijskoude winter. 2012 heeft nogal wat in petto voor ons de komende maanden. Hoe kun je je hier beter op voorbereiden dan met een stijlvolle (en niet onbelangrijk: ook hele warme) jas van Patrizia Pepe? Deze fijne jassen zitten erg comfortabel en voelen lekker zacht aan. 

Dit vrouwelijke, klassieke merk helpt ons de winter door! Jou ook? 
Shop de Patrizia Pepe winterjassen nu op www.sisera.nl!

Patrizia Pepe Jas | zwart | €555,-
Shop dit artikel nu!

Patrizia Pepe Jas | camel black | €629,-
Shop dit artikel nu!

 
Foto
Achterzijde jurk
Prints zijn gewaagd en stoer, mits het goed gecombineerd wordt! Experimenteer even voor de spiegel voordat u naar buiten paradeert in een outfit wat een absolute no-go is! De hoofdregel: hou het bij één print. Je moet geen blouse met bloemetjesmotief willen combineren op een broek met dierenprint.

Een item met print zal direct alle aandacht van uw outfit opeisen, dus u kunt de rest van uw look vrij clean houden. Maak uw look af met een felle lippenstift of donkere ogen, zodat u één en al zelfverzekerheid uitstraalt.

Shop de onderstaande jurk en blouse in onze webshop.

Foto
Stoer en zelfverzekerd met print
 
Foto
Het is vrijdag 23 november en dat betekend dat de drukste winkeldag in de Verenigde Staten weer is aangebroken: Black Friday has begun! Black Friday is de dag na Thanksgiving en luidt het seizoen in waarin de kerstinkopen gedaan worden. Retailers gooien op deze dag de winkeldeuren extra vroeg open en veel bedrijven geven hun medewerkers deze dag vrij om te kunnen winkelen. Is dat nou een leuke  feestdag (onofficieel, dat dan weer wel) of niet?

Ter ere van deze dag heeft Sisera een paar artikelen samengesteld voor het winkelende publiek van Black Friday. 

Malene Birger |Blouse | €359,-
Versace Jeans |Rok | €179,-
Red Valentino | Tas | €275,-
Hogan | Schoenen | €659,-

 
Foto
De weergoden zijn ons niet goedgezind, want deze werkweek begint helaas met een muur van dichte mist. But sheer up, want grijs hoeft niet alleen maar een nare bedoeling te zijn. De kleur grijs wordt eigenlijk altijd onterecht met muurbloempjes geassocieerd. Maar zoals de experts in de modewereld goed weten kan grijs net zoals zwart heel chique en stoer zijn. De term: 'grijs muisje' gaat namelijk niet op bij de items van dit moodboard.

Welk item is jouw favoriet? Shop dit artikel op www.sisera.nl! 

 
Foto
Cardigans saai en simpel? Niet wanneer Michelle Obama er één aantrekt!  De First Lady draagt cardigan's stijlvol en zelfverzekerd en is menig keer met dit item in het openbaar verschenen. Van familieaangelegenheden tot politieke bijeenkomsten. 

Tijdens de verkiezingen dit jaar keek de wereld toe naar Michelle Obama's chique en nonchalante  kledingstijl, waarbij de cardigan haar favoriete item is. Michelle draagt de cardigan vaak in combinatie met een lange rok en een riem, zodat haar taille geaccentueerd wordt. 

Ook er nonchalant stijlvol eruit zien?
Bekijk de cardigans in onze webshop!

 
Picture
De herfst- en wintercollectie wordt altijd gekenmerkt door dikke materialen, klassieke moddellen en warme tintent. U creëert de meest natuurlijke uitstraling door aardetinten te dragen. Het maakt uw outfit niet alleen warm en hartelijk, het complimenteert ook uw natuurlijke uitstraling. En de regel geldt: hoe natuurlijker de uitstraling, hoe mooier uw overkomen is. 

 
Picture
Mode beleeft een tweede romantiek. Leef je uit op het prachtige dramatische kant, het flamboyante rood en de klassieke parels. Natuurlijk vergeten wij niet niet de wijnrode lippen. Een flinke dosis glam en wat romantiek - dat dan weer wel. Welkom terug jij.  

 
Foto
De première van de nieuwste Bond-film Skyfall is nog niet eens een week achter de rug en overal worden de outfits van de hoofdpersonen al geanalyseerd en gekopiëerd. Voor deze ‘Get the look’ heeft Sisera gekeken naar de kickass Bondgirl Eve, gespeeld door de mooie Naomie Harris.

De look
Door het beige jasje krijgt de outfit een twist die neigt naar de Indiana Jones look. Denk hierbij aan het gebruik van voornamelijk aardetinten. Dankzij de zwarte, leren broek die Eve (Naomie) draagt valt die associatie met Indiana Jones eigenlijk direct weg. Dankzij haar donkere huids- en haarkleur staan de goud/bronzen sieraden haar heel goed.

Deze look kan iedereen “rocken”, maar zal extra complimenterend zijn bij vrouwen die gezegend zijn met wat exotischer tinten. 

Shop deze Bondgirl look nu op Sisera.nl

O.P.I goes 007
Nagellakmerk O.P.I heeft weer eens goed ingespeeld op de actualiteiten en voor  Skyfall een speciale 007 editie ontworpen. De lijn is verdeelt in twee “shades”. Zo heb je de “seductive shades”, met vrouwelijke tinten, zoals rood en paars. Aan de andere kant staan de “dangerous shades” met donkere en stoere tinten.

 
Hou nog even aan de zomer vast met deze vrolijke items van Patrizia Pepe en Malene Birger! Doordat deze kledingstukken al een statement maken, kunt u de rest van uw look heel basic laten. Combineer bijvoorbeeld de jurk met een zwarte panty en het colbert kan heel goed op een nette zwarte of blauwe pantalon! 

Catwalk
De items met bloemenprint zijn veelal op de catwalks voor dit voor- en najaar gespot. We kunnen u zeker zeggen dat deze trend gewoon nog even doorgaat deze herfst/winter 2012.

Shop deze trend op: sisera.nl