Morgen is het zover: K(r)oningsdag! Voor dit historische moment is het natuurlijk wel een pré om er tiptop en feestelijk uit te zien. Bekijk ons moodboard ter inspiratie en verschijn morgen geheel in chique Oranje stijl! Wij hebben er zin in!

 
De little red dress is al even tijdloos als de welbekende little black dress. Menig superster heeft zich al in een fijn exemplaartje gehesen. Ook wij hebben een pittig Armani exemplaar in onze collectie! Get the Hollywood look, zolang de voorraad strekt! 
 
De 'sailor' look is geliefd bij jong en oud! Waarom ook niet? Het kan stoer, sexy en nonchalant zijn. Combineer wit en blauw met subtiele accenten rood. Hieronder is dit verwerkt in de plastic sleehakken van Melissa. Maak de look af met sexy rode lippen of nagels. En zeg nou zelf: met die rood, wit, blauwe kleuren bent u eigenlijk ook al klaar voor aankomend Koningsdag, toch?

Good to know
De winst van de verkoop van de top Bodissa doneert Malene Birger aan het goede doel: Unicef.

Onderstaande items kunt u vinden in ons Sisera filiaal te Laren.
 
De always classy Jennifer Lopez is de veertig gepasseerd, maar ziet er geen dag ouder uit dan dertig.
De Puerto Ricaanse schone pronkte met haar fantastische figuur in deze strakke outfit. Netjes voor op het werk en klassiek voor een dagje uit. Wij zijn er weg van! Wat vindt u?
 
De Bohemian stijl kenmerkt zich door veel prints, kleuren en door het gebruik van veel verschillende materialen. Dit is natuurlijk een echte aanrader voor het aankomende lenteweer! Pak de haarbanden, gekke shorts, lange rokken en vrolijk bedrukte blousjes maar uit de kast. Très Bohemian!

 

 
Als we Piet Paulusma mogen geloven, wordt het komend weekend dan toch eindelijk rokjesweer! Met dit prachtige vooruitzicht hebben wij een nieuwe Get the look gecreëerd! Olivia Palermo hulde zichzelf in haar favo zomeroutfit. Geïnspireerd geraakt? Alle geselecteerde items zijn tevens verkrijgbaar in onze webshop.

 
Victoria Beckham weet zelfs de casual look nog een classy tintje te geven. De voetbalvrouw werd gespot in een simpele maar modieuze outfit. Het colletje is een leuk alternatief van een jasje of blazer. Maak de look af met stoere, zwarte laarzen zodat het geheel een wat edgy tint krijgt.

Malene Birger coltrui € 229,00

Hogan Laarzen € 565,00
Armani Jeans € 125,00
Scapa tas € 435,00
 
Haal Roodkapje in uzelf naar boven! Waar rood meestal wordt geassocieerd met vurig en sexy, is dit moodboard vooral lief en onschuldig.  De strikjes en plooitjes maken het geheel nog braver. De beste kleurcombinatie met rood en wit, is de kleur zwart. Items met zwarte tinten geven het geheel een chique tintje. Hul uzelf in deze schattige items en voel uw stemming stijgen!