Picture
Onze lieve Beatrix maakt plaats voor een nieuwe koning van Nederland! Ter ere van het aftreden van onze koningin heeft Sisera drie jurkjes geselecteerd die perfect bij dit historische moment passen. Het plaatje is helemaal compleet met het royaal blauwe tasje van Armani Jeans!

Onderstaande jurkjes zijn binnenkort verkrijgbaar in de webshop van Sisera!

 
Binnenkort zijn er weer nieuwe items verkrijgbaar in onze webshop. In gave modekleuren als: mintgroen, koraalrood en oranje! Op Facebook kon je al een eerste item uit de nieuwste collectie spotten, maar voor de echte nieuwsgierige modebewuste vrouw hebben wij op deze pagina nog twee items aan toegevoegd. 

Een feest voor de ogen en over enkele dagen verkrijgbaar op: www.sisera.nl!
 
Deze avondlook leent zich prima voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. Mocht u geen tijd hebben om na het werk nog naar huis te gaan om u om te kunnen kleden. Geen paniek! U kunt de outfit overdag goed dragen met een zwarte cardigan of colbert. Wanneer u dan naar het feest gaat doet u het jasje gewoon uit, brengt nog een laagje mascara aan voor een dramatischer effect en uw look is totaal anders!

Shop de Portia de Rossi look op www.sisera.nl.
 
Girl with a mission: Kim Kardashian in opvallende, felblauwe skinny jeans en stoere jacket. Het Sisera team heeft aan de hand van deze stoere outfit van Kim. K. artikelen uit de webshop geselecteerd die een goed alternatief zijn! Mocht u dus een fan van deze fashionista zijn. Mis dan deze kans niet om eens letterlijk in de kleren van deze superster te kruipen. U kunt onderstaande items vinden in onze webshop.
 
Naast een mooi zittende jeans en the little black dress mag de opvallende top ook niet aan uw basics ontbreken. De t-shirt met print is altijd een 'go' met een stoere spijkerbroek eronder. Dankzij de opvallende patronen, kleuren of afwerking zult u ook altijd veel aanspraak van anderen hebben. 

Onderstaande tops van Red Valentino en Armani Jeans zijn verkrijgbaar in onze webshop
 
Het jaar 2012 ligt nog maar een paar dagen achter ons. Een mooi moment om even stil te staan bij dé items van dat jaar! Hieronder ziet u de trends van 2012 in een flash.

1. De peplum trend; item met een uitlopend stukje ruche
2. De sneaker wedges van Isabel Marant; sneakers met sleehak 
3. Items met pailletten
4. De pastel trend; items met lieflijke, zachte kleuren
5. De kraag trend; een nette ketting in de vorm van een kraag
6. Bloemenprints

Aan welk van deze trends heeft u meegedaan?