Aankomende maandag is het zover. Klokslag 00:00 omhelzen we elkaar, toosten we op het nieuwe jaar en schieten we prachtig vuurwerk de lucht in. Een moment om te blijven onthouden en een moment waarin jij straalt in jouw New Years Eve outfit!
 
De 'Get the look' van vandaag is een heel basic outfit die toch veel bekijks heeft. Mede dankzij de snoeproze blazer van Armani Jeans en de opvallende handtas met lieflijke strikjes. Op de enkellaars tevens een grote strik, zodat deze goed matchen bij de handtas. Een gouden regel, mogen we Victoria Beckham geloven. Maak de outfit af met lichtroze oorbellen en een zwoele kleur lippenstift.

1. Armani Jeans - Blazer - €249,- 
2. Red Valentino - Laarzen - €379,-
3. Malene Birger - Shirt - €269,- 
4. Armani Jeans - Jeans - €125,-
5. Red Valentino - Tas - €339,-
6. Belleza - Oorbellen - €219,-

Shop deze items in onze webshop
 
Foto
Na Kate Middleton zetten wij de veelbesproken Pippa Middleton in de spotlight. Deze kersverse fashionista showt graag haar kledingstijl in de straten van Londen. Hou jij ook van de casual chique look? Dan zijn de onderstaande items wellicht iets voor jou!

1. Stefanel - Blazer - €167,30 (sale)
2. Malene Birger - Shirt - €229,-
3. Bracelet Ibiza - Armband - €249,-
4. Tods - Laarzen - €430,50 (sale)
5. DL1961 - Jeans - €199,-
6. Stefanel - Vest - €146,30 (sale)
7. Armani Jeans - Handtas - €145,-

 
Foto
Summer is coming. Nou dat is niet helemaal waar, maar langzaam maar zeker druppelen wel de eerste items van onze lente/zomer collectie 2013 binnen! Hieronder een greep uit de nieuwste artikelen.

1. Hale Bob - blouse - €299,-
2. Malene Birger - blouse - €269,-
3. Red Valentino - tas - €389,-
4. Bracelet Ibiza - armband - €249,-
5. Red Valentino - laars - €379,-

Uiteraard vindt u de gehele nieuwe collectie in onze webshop

 
Foto
De 'mesh dress' is een sexy, zwarte jurk met op bepaalde delen van het lichaam (meestal de armen, hals of de rug) doorzichtige stof. Hierdoor komt de jurk niet te bloot over maar geeft het toch een sexy effect. Celebrities als Kim Kardashian en Megan Fox zijn al gespot in deze trend.. Volg jij? 
Sisera doet mee aan deze trend dus shop nu op www.sisera.nl!

Isabel de pedro
Jurk | €146,30

Patrizia Pepe
Jurk | €239,-

Red Valentino
Jurk | €195,30

 
Celebrities worden op de rode loper graag gezien in Versace. Vooral de elegante, sexy jurken zijn erg gewild onder de sterren. Deze prachtige, dieprode items van Versace Collections zijn met liefde en warmte gemaakt en kunnen ervoor zorgen dat ook jij eruit kan zien als een celebrity! Ga een sexy kerst tegemoet met deze prachtige, kerstrode kledingstukken!

Versace Collections
Jurk | €429,-

Versace Collections
Mantel | €599,-

 
Om nog even in één lijn te blijven met de lieflijke, zachte kleuren van het voorgaande artikel, hebben wij een moodboard gemaakt met een greep uit onze nieuwe collectie. De trend met "verlichtende" kleuren zal zeker nog een tijdje aanhouden. Om het wat te "spicen" hebben wij daar nu enkele zwarte artikelen aan toegevoegd. Wat vindt u bijvoorbeeld van de zwarte Armani Jeans tas? 
 
Foto
De komende feestdagen gaan we voor lichte kleuren! Keep it light.. dat is
precies wat we nodig hebben tijdens deze grauwe dagen. En als u denkt dat u tijdens de herfst/winter de veilige kleuren als bruin, okergeel en roodtinten moet gebruiken, dan heeft u het mis! We moeten ons niet aanpassen aan de omgeving, we zijn tenslotte geen kameleon. Nee, deze winter springt de modebewuste vrouw eruit in één van de verlichtende kleuren van december: crèmewit, poederroze, gebroken wit en ivoor!

De kledingstukken hieronder zijn te vinden in de webshop van  Sisera.

Foto
Malene Birger keeps it light!