Omdat het Hollandse lenteweer zo onvoorspelbaar is, pakken wij onze trenchcoat uit de kast! Deze lente kunnen we niet om deze trend heen, en dat heeft Miranda kerr ook begrepen. Zij combineerde haar trenchy met een stoere skinny en tijger ballerina’s. Simpel maar oh, zo chique!
 
Het is weer tijd voor een nieuwe Get the look!
Deze week is Halle Berry onze bron van inspiratie. Deze chique, maar toch edgy look is ideaal voor op de
werkvloer. De nonchalante skinnyjeans in combinatie met het deftige jasje is een
absolute do!
 
1. Malene Birger (blazer)  €389,00
2. Stefanel (clutch)  €79,00
3. CLOSED (jeans) NU €84,50
4. Paule Ka (pumps) €389,00
5. Scapa (T-shirt) €45,00
6. Sence Copenhagen (ketting) €60,00

 
De lente outfits komen langzaam maar zeker weer tevoorschijn. Zo ook bij onze Get the look van vandaag. Wij werden geïnspireerd door deze zomerse outfit van Kim Kardashian. Deze It Girl combineerde een felroze cardigan met lichte kleuren en toverde zichzelf om in een ware summer girl!

**De items zijn verkrijgbaar in de webshop.

 
Mantelpakjes alleen voor zakenvrouwen? Nee hoor! Mantelpakken hoeven er niet altijd maar streng en zakelijk uit te zien. Spelen met kleuren en verschillende stoffen doen wonderen voor de uitstraling. Er ook stijlvol en trendy uitzien in mantelpak? Bekijk de moodboard hieronder maar eens!

Tips voor het dragen van een mantelpak:
- Maak gebruik van zachte kleuren als beige, poederroze en pasteltinten;
- Combineer uw mantelpak met opvallende accessoires;
- Door een tailleriem toe te voegen, wordt uw outfit direct een stuk vrouwelijker;
- Koop geen stukken die bij elkaar horen, maar mix&match;
- Items gemaakt van kant maken het geheel een stuk lieflijker
 
Er glamorous uitzien zonder opvallende jurk met tierelantijntjes? Volgende week kunt u deze ultieme 'glam' look shoppen in onze webwinkel! De blouse en pantalon van Malene Birger zijn gemaakt van fijne stoffen die de items een luxe uitstraling geven. En onthou: een perfecte outfit zit hem in de details. Leg het accent op dat gouden horloge of die mooie ketting die u onlangs gekregen heeft.

Voor welke gelegenheid?
Ideaal te dragen bij verschillende feestelijke gelegenheden of als alledaagse outfit. Doordat zwart en wit de hoofdkleuren zijn, is het geheel van de outfit namelijk niet 'te'. Bepaal aan de hand van de gelegenheid hoe opvallend u de outfit wilt maken.
 
Een celebrity gekleed in leer is natuurlijk geen buitengewone zaak. De look van deze week gunt jou gelukkig ook de kans om jezelf in de ultieme rockstar look te hullen. Jennifer Lopez, de koningin van het bont en leer ziet er (zoals altijd) fantastisch uit in deze getailleerde jas. Combineer de leren jas met een paar killer boots en een lieflijk tasje. Wil jij er net zo rockstar chique uitzien, dan kun je volgende week de complete look bestellen in onze Sisera webshop. 
 
Picture
Rachel Zoe, een wereldberoemde styliste van Amerikaanse bodem. Vaak wordt zij gespot in de beruchte 'bohemian look', gehuld in wijde jurken, grote hoeden, aardetinten en drukke patronen. Deze kledingstijl is zo fijn voor de naderende lente/zomer vanwege de luchtige stoffen en grote hoeden, die zowel een dagje strand als een stadswandeling comfortabel maken. 

De 'Get the look' is samengesteld met items van het merk Scapa. Tevens zijn deze artikelen binnenkort in onze webshop verkrijgbaar! 
Go Bohemian!