In het kader van Dress Red Day hebben wij een moodboard in rode sferen voor u gemaakt. Sisera is deze week volop bezig geweest met het steunen van dit evenement, zodat wij zondag 29 september kunnen stralen in ROOD! Wat gaat u doen met Dress Red Day?
 
De Dress Red Day actie is in volle gang, dus hebben we een leuke outfit met Corel items samengesteld. Deze zijn nu special ter gelegenheid van dit evenement afgeprijsd. Het zijn heerlijke knitwear items, ideaal voor in het najaar.


Shop de look.
1 Vest - Corel - NU: € 179,00  € 143,20
2 Top - offwhite Corel - NU: € 119,00  95,20
3 Tregging - Cassiopee - € 109,00
4 Laars - Scapa Shoes - € 279,00
5 Tas -Modalu - taupe - € 299,00


 
Het is gedaan met het heerlijke zomerweer. In een week vol buien en wind  heeft Moeder natuur ons met beide benen op de grond gezet. De warme dagen zijn voorbij en de grauwe weersomstandigheden doen hun aantreden. Deze morgen ziet het er buiten nog lekker uit, maar het kan zo omslaan. Gelukkig zijn er ook voordelen aan dit seizoen, zoals de diepe kleuren en het knusse gevoel. Vandaar dat Sisera jullie wat heerlijke herfstinspiratie wilt geven.
 
Powerdressing is een manier om een autoritaire uitstraling aan uw zelf te geven. Deze look kent zijn roots uit de late jaren 1980. Vrouwen droegen in die tijd grote mannenpakken van bijvoorbeeld Armani om er professioneel uit te kunnen zien. Denk hierbij aan grote schoudervullingen, oversized broeken en het haar strak naar achteren. Vandaag de dag wordt er nog steeds aan powerdressing gedaan, maar dan op een vrouwelijke en krachtige manier. Wij van Sisera vinden dat elke vrouw deze look in haar garderobe zou moeten hebben. We hopen u wat inspiratie te geven met deze get the look waarbij  Julianne Moore in de spotlight staat.
 
Terug kijkend op de plaided trend die we afgelopen week met u deelden, hebben wij een moodboard gemaakt. Wellicht geeft het u ideeën hoe deze trend het best gedragen kan worden!
 
Verschillende blogs praten hier al over sinds hij verscheen op de catwalk van Parijs dit voorjaar. De roze mantel is “the must have” van het seizoen. Roze is zeker een kleur om in de gaten te houden. Het is makkelijk te combineren met basic kleuren, zoals zwart, bruin en wit. Maar houdt u van een meer uitdagende look kunt u altijd voor de colourblock gaan met oranje, groen en rood.

Shop deze look.

1. Jas - Valentino Red  - €619,-  
2. Jurk - Scapa - €229,-
3. Schoenen - Paule Ka - €435,-
 
De herfst laat nog even op zich wachten dus kunnen we nog lekker genieten van het heerlijke weer. De jumpsuit is het perfecte item voor dit najaar. Ze zijn helemaal terug van weggeweest. Luchtig, comfortabel en stijlvol zijn de kenmerken die de boventoon voeren. Het is een outfit die u de gehele dag kunt dragen. In de avond kunt u het makkelijk combineren met een mooie blazer of jacket.

Shop deze look
1. Jumpsuit - Micheal Kors - €249,-
2. Oorbellen - Sence Copenhagen - €29,-
3. Armband - Gioia - €49,-
 
Bordeaux, groen en oudroze zijn de trendkleuren van dit najaar! Vooral de aparte combinatie groen met oudroze zult u nog veel terugzien in de etalages! In deze Get the Look concentreren wij ons op 1 eyecatcher: de bordeauxrode winterjas van Red Valentino. Een look-a-like van de jas wordt hieronder prachtig gedragen door Zooey Deschanel. De New Girl ster wilt de focus op de jas houden en dat is gelukt! De jas komt helemaal tot z'n recht dankzij haar donkerbruine haren en zwarte panty. 

Shop deze look
1. Jas - Red Valentino - €829,-

Bovendien ontvangt u morgen 10% korting op alle Red Valentino items! Dus wilt u deze Zooey Deschanel look rocken? Sla dan morgen uw slag!
 
We kunnen dit najaar nog even genieten van de metallic look. Deze is dan ook terug te zien in verschillende tinten. Neem bijvoorbeeld deze Pink (rosé) kleur; helemaal hot dit najaar. De metallic look is goed te combineren met verschillende prints. Mocht u dit teveel vinden, kunt u het altijd mixen met rustige kleuren zoals deze offwhite top.

Shop deze look
1. Top - Michael Kors €225,-
2. Broek - Patrizia Pepe €275,-
3. Sandaal - Patrizia Pepe €175,-
4. Armband - Sence Copenhagen €45,-
5. Oorbellen - Sence Copenhagen €29,-