Vandaag heeft onze editor Sharon gekozen voor een get the look met Paula Patton in de hoofdrol. De jurk van het merk Paule Ka is een van haar favoriete items uit onze collectie. De rouches en het getailleerde model vindt zij een van de pluspunten aan de jurk. De jurk is een echte eyecatcher, dus wij adviseren u om niet al te opvallende accessoires te dragen.

Shop deze look.
1. Jurk - Paule ka - € 929,-
2. Tas - Vive - € 275,-
3. Schoenen - RedValentino - € 335,-
 
Punk is helemaal terug deze herfst en winter! De trend is alleen wel in een volwassener jasje gestoken. Van gescheurde items met Schotse print naar studs en leer. Bekijk de  opgegroeide versie van de meest rebelse modetrend hieronder! En aangezien het ook bijna Halloween is willen wij u laten genieten van deze wel heel fashionable pompoen, bewerkt met gouden studs! 

 
Het Sisera team heeft positieve reacties op de vorige Faux Fur Get the Look ontvangen. Daarbij vliegen de nep bont items over de (virtuele) toonbank. Daarom hebben wij nog een Shop the Look gemaakt, maar dan met de nep bont gilet/bodywarmer van Scapa Sports! De look kan beschreven worden als casual/chique, maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat de outfit dankzij de bodywarmer lekker cosy is!

Shop deze look
1. Top - Armani Jeans - €99,-
 
De zwart en gouden zomertrend is ook in het najaar niet weg te denken uit het modebeeld. Corel, Patrizia Pepe en Versace hebben deze kleuren nog volop in de collectie. Wij kunnen ons helemaal vinden in deze trend, dus maakten wij een moodboard voor u!
 
"Het najaar is nu echt begonnen", of zo voelt het tenminste. Dus is het tijd voor een nieuwe get the look. Ook dit jaar is bont weer te zien in het modebeeld, ondanks de vele protesten. Ook gemeente Amsterdam heeft de winkeliers  opgeroepen te stoppen met de verkoop van echt bont. Gelukkig is er ook een tegen geluid in de wereld van de bontdragers. Verschillende merken hebben nu nep bont in de collectie, genaamd Faux fur. Dit is zo goed nagemaakt dat het net echt lijkt. Dus wilt u ook genieten van de bont trend, maar bent u tegen dierenleed? Dan kunt u gerust kiezen voor Faux Fur.

Shop deze look
1 Jas - Armani Jeans - € 389,00
2 Broek - Armani Jeans - € 189,00
3 Blouse - Armani Jeans - € 159,00
4 Schoenen - Candice Cooper - € 189,00
5 Tas - Vive - € 335,00
 
In de maand oktober staat borstkanker centraal, daarom hebben wij een moodboard gemaakt in roze tinten. Via Pink Ribbon kunt u zien wat voor evenementen er deze maand worden georganiseerd. Sisera zal deze week de etalages omtoveren met daarin roze als hoofdkleur, want ook wij steunen deze maand Pink Ribbon. De jurken uit de moodboard zijn verkrijgbaar in de webshop.
 
Lekker eten met vrienden of een date night out. Het combineren van de perfecte outfit kan soms lastig zijn. U wilt niet over of onder dressed zijn voor de gelegenheid. Wij van Sisera geloven in een mix van verschillende materialen, waardoor u net die extra indruk achterlaat. Zoals u in deze get the look kunt zien is er gekozen voor een knitwear vest, leather look broek en een zachte top van Armani Jeans. U kunt de outfit afmaken met deze IT-bag van Pippa Middleton.
 
Hoe ziet de zakenvrouw anno nu eruit? Het Sisera team weet het antwoord wel: stoer, zakelijk en stijlvol! Echter, werken van 9 tot 5 vraagt wel om een outfit die naast stijlvol ook een beetje comfortabel is. Met dit in het achterhoofd heeft het Sisera team de onderstaande outfit voor u uitgezocht. Een look met als basis een diepe kleur paars, gecombineerd met een grijs/zwarte tas en goudkleurige accenten. Gaat u na het werk nog dineren of op stap? Trek gewoon de blazer uit! Dankzij de subtiele schakelketting in de Michael Kors top blijft uw outfit stijlvol en mysterieus. Dus: dress for success en shop deze look!

Shop deze look
1. Blazer - Versace - €489,-
2. Pantalon - Versace - €269,-
3. Top - Michael Kors - €225,-
4. Armband - Giogia - €69,-
5. Tas - Vive - €275,-
 
Sisera steunt deze week de Pink Ribbon organisatie. Op facebook is onze like&share actie al van start gegaan. In het kader van de oktober borstkankermaand hebben wij voor u roze items geselecteerd, die perfect passen bij de tijd van het jaar. Zoals wij eerder al melden is roze één van de trendkleuren van het najaar.

Shop deze look
1. Vest - Patrizia Pepe - € 205,00 
2. Broek - Scapa - € 259,00 
3. Trui - Patrizia Pepe - € 225,00 
4. Sjaal - Scapa - € 165,00