Wakker worden op een zondagochtend met de gedachte dat u helemaal niet uit huis hoeft is natuurlijk heerlijk! Vanuit uw bed strijkt u neer op de bank, vergezeld door een dvd, een dekentje en een kop kruidenthee. Wanneer u eindelijk zo'n moment voor uzelf heeft dan wilt u er natuurlijk zo comfortabel mogelijk bijzitten. Dat kan heel goed met de onderstaande look! Deze items van Malene Birger zijn uitermate geschikt voor een luie zondag. En mocht er dan toch nog iemand voor de deur staan, dan ziet u er tenminste ook nog fashionable lazy uit!  

Shop de look
1. Malene Birger - trui - €175,-
2. Malene Birger - broek - €189,-
 
De Disneyster Ashley Tisdale werd in een wel erg sporty chique outfit gespot! De gestreepte trui en zwarte rok combineert zij heel stijlvol met rode pumps en lippenstift. Wij noemen dit de classy villain look. Dit klinkt misschien heel tegenstrijdig, maar zeg nu zelf: zo’n comfortabele ‘boef’trui, gecombineerd met een rode lip staat toch über zelfverzekerd? Een gestreepte trui staat geweldig op een zwarte, effen rok/broek. Dit kunt u naar gelang uw stemming of gelegenheid aankleden naar een casual of chique look. 

Shop de look
1. Malene Birger - trui - €159,- 
2. Malene Birger - rok - €215,-
3. Tods - pumps - €399,-
 
Eerder spraken wij al over een nieuwe trend: de azteken prints. Dit zijn kleurrijke designs, verwerkt in kleding, accessoires, tassen en schoenen. Naast alle andere denkbare prints is de azteken trend wel erg geliefd, mede door het festivalseizoen! 
 
Er lijkt ook maar geen eind te komen aan de oversized-trend. Op steeds meer verschillende manieren wordt deze trend gespot bij celebrities, bloggers en mode-iconen. Het kan allemaal: oversized blazer, oversized jurk, oversized truien.. Shop deze trend op www.sisera.nl!
 
Mode-icoon Alexa Chung staat bekend om haar vintage vrouwelijke stijl gemixt met wat grunge. 
Dit keer toont ze zichzelf in een A-lijn jas die tegelijkertijd op een jurk lijkt door de strakke mouwen en wijd uitlopende rok. Ga ook voor deze stijl met de prachtige jas van Red Valentino (rechts).

 
Kate Beckinsale laat met deze outfit zien dat "casual" zeker niet slonzig hoeft te zijn.. 
Ze heeft deze stijlvolle joggingbroek gecombineerd met simpele, maar elegante items.
De hoge pumps, Chanel IT-bag en grote zonnebril maken de outfit helemaal af.
Zou u voor deze look gaan? Shop deze fijne joggingbroek van Malene Birger nu op www.sisera.nl!


 
Vintage mag dan wel oud zijn, maar het is tevens klassiek en tijdloos. Onder het mom beter te vroeg dan te laat selecteerden wij Red Valentino’s meest adorabele en tijdloze items van het komende seizoen. Snuffel alvast tussen dit modieuze brei- en haakwerk en haal uw modehart op!

 
Toon uw innerlijke én uiterlijke schoonheid met deze prachtige zomerse outfit. 
Als u deze zwierige, lange witte jurk draagt zal het niet lang duren voordat de zomergodin in u ontwaakt!
De bruine schoenen - en riem maken de outfit helemaal compleet door de aardse tinten, die volledig in overeenstemming zijn met de look waar we hier voor gaan.

Bovenstaande items zijn uiteraard verkrijgbaar in onze webshop:

1. Zwoele zomerjurk van Stefanel, van €185 nu voor €129,50 !              Shop dit item
2. Crèmekleurig vestje van SCAPA, van €265 nu voor €185,50 !             Shop dit item
3. Bruine gevlochten riem van SCAPA, €79,00.                                        Shop dit item
4. Bruine leren SCAPA pumps, €259,-.                                                     Shop dit item