Alles in deze 'Get the look' draait om de blazer. Het item is speels, vrouwelijk en opvallend tegelijk. Combineer het met een zwarte tanktop + witte broek en uw outfit blijft in balans. De zwarte tas hebben wij vervangen door een matching roze clutch. Zeker dat een aantal hoofden uw kant op draaien wanneer u in deze 'Get the look' over straat paradeert! 

Blazer - Liu Jo - ONLINE NEXT WEEK
Tanktop - Scapa - €136,50
Broek - Stefanel - €59,50

Clutch - Stefanel - €87,50
Schoenen - Roberto Botticelli - €164,50
Riem - Scapa - €39,-
 
Nude is de tegenhanger van alle regenboogtrends van dit seizoen. Een prettige afwisseling naast alle kleurenexplosies en zwart/wit trends. Draag deze nude kleur in verschillende tinten, of experimenteer met verschillende texturen en stoffen. Ook pastelkleuren doen het goed bij deze trend. Denk hierbij aan lichtblauw/zalm/baby roze of licht oranje. Embrace your second skin!
 
Fris en vrouwelijk, Kate Beckinsale weet precies hoe zij de pasteltrend moet toepassen. Zachtroze, lavendelpaars, limoengeel en natuurlijk mintgroen staan bovenaan de hotlist. Combineer deze lieflijke kleuren met elkaar en voila, een royalty in de making!  

 
Snoezig en stoer kan heel goed bij elkaar, zo laat Demi Lovato zien. De rockster houdt ervan om ultra vrouwelijke kleding te combineren met gewaagde items. Hieronder draagt Demi Lovato een wijd uitlopende jurk in een rijke rode kleur. Hierop draagt zij een leren jacket met spikes! De look is compleet gemaakt met een stel sexy pumps (peep toe).

Get the look
Jurk - Stefanel - €139,30 (i.p.v. €199,-)
Blazer - Paule Ka - €374,50 (i.p.v. €535,-)
Pumps - Paule Ka - €435,-
 
Rachel Bilson heeft kennis van stijl en dat laat zij graag zien! De "The  OC-actrice" droeg deze modieuze, rode pantalon met een strakke witte top en een ruime blazer. Haar nonchalante hairdo maakt het geheel
streetchic en  daar houden wij van! Een beetje pit met een slordige twist. Chique without trying!

1. Melissa pumps | Van €119,00 voor €83,30
2. Paule Ka blazer | €535,00
3. Malene Birger top | €55,00
4. Stefanel broek | Van €155,00 voor €108,50
5. Valentino Red tas | €389,00


 
Lana Del Rey (Elizabeth Woolridge Grant) gaat hier voor een simpele, stijlvolle look. Het fijne aan deze eenvoudige, maar toch trendy look is dat u oneindig kunt combineren met sieraden en andere accessoires. 

Het jurkje op de afbeelding (rechts) is te koop in onze webshop. Ga ook voor deze Lana Del Rey look!

 
Olivia Wilde ziet er chique doch casual uit in deze gekleurde outfit. Door de roze trui te combineren met een groene broek doet de superster mee met de bekende trend: ‘color blocking’! Met de look hieronder bent u verzekerd van een tijdloze en comfortabele outfit. 
 
Heerlijk zomerweer, lekkere muziek en languit genieten. Dat kan maar één ding betekenen: Festivals! Trek de maxi jurken, sleehakken en grote zonnebrillen maar uit de kast. En doe met dit moodboard inspiratie op voor de perfecte festival look!