Mode is voor de vrouw altijd al erg belangrijk geweest. De jassen hieronder zijn volledig geïnspireerd door de stijl uit de jaren '60. We love! De jassen zijn erg verfijnd en zeer elegant. Het is dan nog geen winter, maar zo'n jas als deze mag zeker niet ontbreken aan uw garderobe. 

Gaat u ook voor deze klassieke look? 
 
Alsof Kate Middleton deze week nog niet genoeg in de belangstelling heeft gestaan (en terecht!), zetten wij de Britse schone nogmaals in het zonnetje. Gehuld in een koningsblauwe jurk inclusief bijpassende blazer ziet de royalty eruit om door een ringetje te halen. Deze look is uiterst geschikt voor tijdens een sollicitatiegesprek of voor een zakelijke lunch. Uiteraard kunt u deze outfit ook gebruiken om buiten het werk indruk te maken!
 
Het kleine zwarte jurkje maakt plaats voor het kleine paarse jurkje. Deze elegante maar toch toegankelijke look is ideaal voor een borrel of voor op uw werk. Net wat klassieker dan normaal, maar toch heel casual! Combineer deze look met veel sieraden en hoge pumps. 


 
De wereldberoemde actrice Jessica Alba hult zich niet iedere dag in een topdesigner outfit. Deze nonchalante ‘ik ben vrij vandaag’ look staat de Latijnse schone tevens geweldig. Met een coffee to go en een ietwat gehaaste blik heeft ze toch onze aandacht weten te trekken!

 
Inpakstress? Sisera helpt u met deze suitcase essentials! Belangrijk is dat u items in felle kleuren, maar ook in neutrale tinten meeneemt. Ook is het handig dat u setjes maakt die ook met elkaar te combineren zijn! Zo heeft u op de heenreis minder in de koffer en kunt u in het zonnige oord locale items inslaan! 
 
Bent u fan van de serie Heroes? Dan de signature look van Hayden Panettiere u waarschijnlijk niet ontgaan. De afgelopen vier maanden is de Heroes actrice wel zeven keer gespot in dezelfde look! Het betreft de outfit hieronder: een witte blouse (met ruffles), gecombineerd met een zwarte rok en pumps (peeptoe). 

Shop de outfit
1. Blouse - RED Valentino - €185,50 (SALE)
2. Rok - RED Valentino - €515,-
3. Pumps - Paule Ka - €435,-