Foto
Deze stijlvolle oorbellen zijn onder andere gespot bij onze prinses Maxima, Sylvie van der Vaart, Natasja Froger en Anouk Smulders! De lange hangers van Belleza Jewels doen ook wonderen bij mensen met een rond gezicht. Draag een paar lange oorbellen en uw gezicht ziet er direct smaller uit, doordat het gezicht als het ware wordt 'uitgerekt' door de lange oorbellen. Uw gezicht zal dus iets langer lijken, maar ook smaller.

Optische illusie, wij danken u!

 
Deze winter gaan we voor zelfverzekerd en classy. Kim Kardashian heeft hiervoor de perfecte combinatie gevonden: een strakke zwarte kokerrok, een basic witte tanktop en om het geheel af te maken een prachtig glittervest die de hele outfit een boost geeft. Ze maakt met deze outfit duidelijk dat simpel zeker niet altijd saai hoeft te zijn. Een simpele outfit kan gemakkelijk wat opvallender en speelser gemaakt worden met een opvallend kledingstuk dat op zichzelf al erg speciaal is, zodat de rest basic gelaten kan worden zonder dat het afdoet van het "glamoureuze effect".

Zelfverzekerde, sterke vrouwen weten goed wat ze zelf willen en wat ze wél en niet kunnen hebben. Kim Kardashian is hier het ultieme voorbeeld van en straalt dan ook in alles wat zij draagt. Straal nu net zoals Kim Kardashian in deze simpele, maar toch sexy glitter-look! Shop deze fashionable outfit nu bij elkaar op www.sisera.nl!

Maliparmi Glittervestje
 €349,-

Stefanel basic tanktop 
€45,-

Versace Jeans zwarte kokerrok €179,-

 
Foto
Kate Middleton is onlangs uitgeroepen tot best geklede celebrity van het jaar! Zoals een ware prinses betaamt ziet Kate er altijd keurig uit. Zelfs stijlicoon Madonna prees Kate om haar “lieflijke uiterlijk en een geweldige gevoel voor stijl”.

Chique & hip
Ook wij vinden haar er altijd chique en trendy eruit zien. Neem bijvoorbeeld het bekende royaal blauwe colbert, die Kate altijd zo goed weet te dragen! Op een top of jurk, legging of broek, een blauwe colbert is naast de zwarte jack en de alom bekende 'little black dress' zeker een item dat niet aan uw garderobe mag ontbreken. Mulitfunctioneel, elegant en stoer...een musthave!

 
Foto
Het kleine, zwarte, jurkje is een avond- of coctailjurk. Deze wordt vaak simpel en kort gelaten. Geleerden denken dat “the little black dress” is ontstaan in de jaren 20, dankzij Coco Chanel. De jurk moest een blijvend, betaalbare en toegankelijke item zijn dat door een groot publiek gedragen kon worden.

Nooit gedacht dat er zoveel achter één jurkje kon zitten. Wij zijn in ieder geval erg blij met deze jurk, die bij zoveel verschillende gelegenheden gedragen kan worden. U ook?

 
Foto
Herfst hoeft niet altijd geassocieerd te worden met grauwe en depressieve kleuren. Voorkom een najaarsdepressie door de komende periode voor kleur te gaan! Met een knalroze jas, een warm kleurtje in de haren en een lichte blos op de wangen, blijft u er gezond en jeugdig uitzien. 

Pinky power
De snoeproze jas van Armani Jeans heeft een asymmetrische ritssluiting en een opvallende kraag. U kunt de jas hoog sluiten, handig voor de koudere dagen. Daarbij wordt uw taille geaccentueerd dankzij de riem die erbij zit. Bij de mouw zit nog een dunne, roze band met twee zilveren knopen. De binnenkant van de jas is gemaakt van een prachtige, roze stof. Met deze winterjas krijgt u direct een zelfverzekerde uitstraling!


 
Foto
De redactie van Sisera is op dit moment helemaal lyrisch over de bordeux kleurige items die het hoofdkantoor binnenstromen. Bordeaux is vrouwelijk... bordeaux is een statement! Wat vindt u bijvoorbeeld van de sneakers met bordeaux slangenprent? Of de zachte sjaal met luipaardenprent en roze band van RED Valentino?

Dierenprints
In Hollywood zien we ze deze periode steeds vaker terugkomen: dierenprints, maar dan wel in de iets minder standaard kleuren, als: blauw, roze en oranje! Laat uw dierlijk instinct naar buiten en ga deze herfst voor een gewaagde look!