PictureCivic Duty
Recycling is helemaal van deze tijd. Door veel voedingsmerken wordt dit fenomeen al een gehele tijd gepromoot. Milieubewuste modeproducenten zijn hier nu ook ingesprongen. Recyclebare schoenen, tassen en sieraden schieten als paddestoelen uit de grond. En niet denken dat de items bedoeld zijn voor geiten-wollen-sokken-types!

Neem de kurk tas hieronder bijvoorbeeld. Een luxe reistas die door de stoere afwerkingen niet alleen mooi is, maar ook erg stevig en functioneel. Bovendien is de tas verkrijgbaar in 18 (!) verschillende patronen. Zeg maar 'hallo' tegen originaliteit met een eco randje.





Picture
Eco Tagus - Lagos
 
Er is wederom een nieuwe trend waarneembaar in Nederland: positivity bracelets! Denk hierbij aan geluksarmbandjes, vriendschapsarmbandjes, maar ook de nieuwe Power Angels!

De oprichter van Power Angels, Bruce Hultgren, vindt dat er meer engelen op de wereld nodig zijn. Met deze gedachtegang ontwikkelde hij diverse sieraden die positiviteit uitstralen. 

Elke nieuwe dag brengt namelijk diverse uitdagingen met zich mee, maar met een Power Angels armband wordt u er altijd aan herinnert om het goede in elke situatie te vinden. “They’ve also turned out to be a great conversation starter when people notice them on the wrist.”, aldus Hultgren.

Meer positiviteit in de wereld kan nooit kwaad, dus wij zijn al fan! Zo fan zelfs dat de armbanden binnenkort ook bij Sisera verkrijgbaar zijn!

Nog even een optimistische afsluiter: de lijfspreuk van Power Angels:
Wherever you are and whatever you do. There’s always someone thinking of you!