Elke kleur van de regenboog behoort tot één van de hotste trends van 2013. Michael Kors, Gucci, Versace en Dior lieten hun modellen in de kleurrijkste creaties op de catwalk paraderen. De felste kleuren behoren tot deze trend. Denk aan fuchsia, felgeel, felblauw en knalrood. Hierbij is de truc wel om de outfit te beperken tot één knalkleur. Qua accessoires is er geen regel! Hoe gekker, hoe vreemder, hoe beter!

 
Foto
2013 is het jaar van de kleur:  smaragdgroen. Dit jaar hebben vele ontwerpers zich laten inspireren door de prachtige rijke kleur van de edelsteen smaragd. Op de catwalk komt deze kleur zowel terug in de kleding als in de oogschaduw, eyeliner, nagellak en noem maar op. 

Bent u modebewust? 
Dan kunt u deze trend zeker niet aan u voorbij laten gaan. Schaf meteen een oogverblindend smaragdgroene item aan uit onze collectie en schitter als een edelsteen!

Onderstaande items zijn verkrijgbaar in onze webshop

Corel
Broek | emerald
€89,-

American Vintage Trui | cactus groen
€109,-

American Vintage Trui | cactus groen
€109,-

Gioia
Armband | groen zilver
€39,-

 
Gevlochten armbanden zijn op dit moment zeer geliefd onder de fashion minded! En waarom ook niet? Door de variatie aan kleuren is er voor elk outfit wel een armbandje te vinden die de look compleet maakt. Ook kunt u ervoor kiezen om voor subtiliteit te gaan, door 1 'braided bracelet'  te dragen. Heeft u liever iets opvallenders? Draag dan gewoon een paar armbanden tegelijkertijd! 

*Onderstaande armbanden zijn binnenkort verkrijgbaar in onze webshop.
 
Foto
Feeling blue? Dat komt mooi uit! Want in alle mogelijke tinten wordt deze kleur op haast elke catwalk gespot.  Kobaltblauw, marineblauw, lichtblauw, donkerblauw... alles kan en mag! Deze kleur is vooral mooi te combineren met wit, grijs, goud en zwart. Maxima zag er tevens fantastisch uit in haar kobaltblauwe design van Jan Taminau.