Deze herfst en winter zijn ze niet meer weg te denken uit het modebeeld. De hoeden en mutsen maakten vorige jaar al hun comeback, maar deze winter is het losgebarsten. Mutsen in verschillende basiskleuren, zoals zwart, blauw en grijs tot neon geel, roze en groen. Vooral de beanies zijn dit jaar erg populair. Ze geven uw outfit een wat stoerdere uitstraling, ideaal voor de casual dagen. Ook de hoeden zijn dit seizoen goed vertegenwoordigd. Zo zien we verschillende varianten op de deukhoed en is de bollenhoed met lange flap ook één van de musthaves van dit najaar.


 
Deze winter zijn laarzen de mode musthave op het gebied van schoenen, maar ééntje steek er wel met kop en schouders boven uit, namelijk the overknee boots. Deze lange laars die tot over de knie komt is er in verschillende varianten. Suède, lakleer, glad lamsleer en hoge hakken ze zijn allemaal geoorloofd. Ralph Lauren en Phillip Lim zijn een paar van de grote modehuizen die deze trend volgen. Draag de laarzen met skinny jeans, minirok of een lange trui. Wees creatief!
 
De herfst leent zich uitermate goed voor de trend van nu: bordeauxrode lippen. Door het natte en kille weer van de afgelopen weken zien wij deze trend ook snel groeien! De burgundy lip geeft uw look een dramatisch effect en kan gecombineerd worden met diverse kledingtrends, zoals: leer en grafische prints!

Vele beroemdheden zoals Jennifer Lopez , Miranda Kerr en Camilla Belle zijn volledig betoverd door deze kleur lipstick en combineren het met gewaagde avondkleding of een andere eigenzinnige outfit.

En u? Gaat u ook voor deze geraffineerde look met een theelepel mysterie?  
 
Dit najaar is tweed helemaal terug in het modebeeld. Deze van oudsher mannelijke stof zagen we dan ook bij de shows van Dolce & Gabbana, Micheal Kors en Chanel.  De Laatste van de drie staat natuurlijk bekend om tweed, want Coco Chanel was de eerste designer die deze stof voor haar dameskleding gebruikte. Dit was zeer revolutionair voor die tijd. Tegenwoordig is het tweed jasje van Chanel iconisch geworden en een begrip in de fashion scene.

Geïnteresseerd in een tweed jasje?
Jasje - Liu Jo - €255,00