Het modehuis Valentino opent binnenkort een eerste reeks mannenwinkels, waar enkel mannenkleding aan het publiek aangeboden zal worden. Tevens verhuist Valentino hun show met de nieuwste herfst- en wintercollectie naar de modeweek van Parijs. Deze vindt normaliter in Italië plaats.
Bron: Pambianco
 
Foto
Zijn de klik-armbanden terug van weggeweest? Twee Nederlandse jongens proberen de armbanden die in de jaren negentig razend populair waren, weer terug te krijgen op de Nederlandse markt. Het kinderachtige karakter schudden zij van de armbanden af en geven het een sexy en stoere twist.

De ClickClacks van 'Crazy and the Lame' zijn gemaakt van 100% leer en verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Ook worden de armbanden voor zowel vrouwen als mannen geproduceerd. 

Mogen de ClickClacks van u een comeback maken?

 
Foto
De typerende rode zool van Louboutin
De strijd om de rode zool is eindelijk ten einde gekomen. Een rechtbank in Manhattan heeft besloten dat Christian Louboutin geen claims kan indienen tegen modemerk Yves Saint Laurent. Volgens de rechtbank kan een modeontwerper geen monopolie hebben op een kleur. Met deze reden wordt de aanklacht niet meer in behandeling genomen. 

Vorig jaar vroeg Louboutin YSL te stoppen met de verkoop van rode pumps die tevens een rode zool hebben, aangezien schoenen met rode zool typerend zijn voor Christian Louboutin's collectie. 


Bron: Pambianco