Picture
Zaterdag 6 april is er in de Beethovenstraat te Amsterdam weer een Open Deur Dag: een gezellige dag waarbij verschillende winkels allerlei speciale aanbiedingen houden, flinke kortingen hebben en leuke cadeautjes weggeven. 

Onze boutique Sisera in de Beethovenstraat begint al een week eerder en geeft 20% korting op de gehele CLOSED collectie!


Bekijk hier de adresgegevens van de Sisera boetiek te Amsterdam.

 
Picture
Vanaf donderdag 14 maart 2013 is de nieuwe TV commercial van Miinto te zien op alle RTL zenders. Miinto is een platform met een grote modecollectie, samengesteld door de beste boetieks van Nederland.

Ook boetiek Sisera is vertegenwoordigd op de website van Miinto en straalt dan ook in de nieuwe commercial. Mocht u nieuwsgierig zijn naar het zwierige jurkje uit de Miinto reclame: deze kunt u nu terugvinden in onze webshop!

Benieuwd naar de Miinto reclame of the making of ervan? U kunt de video's hieronder bekijken!


Bekijk de commercial!

Bekijk the making of!

 
Vorige week vond de Fashionweek in Parijs plaats. Natuurlijk waren de grootste ontwerpers aanwezig om hun collecties te showen. Ook modegoerroe Valentino liet zijn modellen over de catwalk paraderen, geheel in Nederlandse sferen!

De insteek voor de ontwerpen was een schilderij van Vermeer genaamd ‘Het meisje met de Parel’. Verder was de collectie gebaseerd op meerdere aspecten van ons kikkerlandje, zoals delftsblauw en tulpen.

Wij voelen ons natuurlijk zeer vereerd en vinden dat Valentino er een knap staaltje werk van heeft gemaakt! Wat vinden jullie?

Bekijk de kiekjes hieronder en oordeel zelf!
bron: Interview Magazine