Binnenkort kunt u uw vriend of man in lingerie verwachten. Ja, dat leest u goed! Er is namelijk een nieuwe trend in opkomst. Het Australische mannenmerk Homme Mystere heeft namelijk mannenlingerie ontworpen. Dit is niets nieuws voor deze heren, zij zijn al jaren ontwerpers van mannenondergoed. Het shockerende aan dit nieuwtje is dat zij inmiddels sexy vrouwenlingerie omgetoverd hebben in mannenlingerie! Er zijn inmiddels strings, beha’s (met vulling naar keuze), hemdjes en diverse andere soorten lingerie op de markt. Waarom de heren voor dit bizarre idee gekozen hebben? “Het is fun, voelt goed, is mooi en maakt ondergoed dragen een stukje leuker”, aldus het mannenmerk. Wij kunnen niet wennen aan het idee, wat denkt u?

 
Lucille Werner, bekend als presentatrice van o.a. Lingo zal binnenkort de show presenteren in outfits uit de Sisera en Stefanel collectie. De 46-jarige presentatrice sprak vol lof over de items en vulde haar garderobe aan met diverse setjes. Tevens presenteert zij de Gouden Roos Awards van 2013. Deze awards worden elk jaar uitgereikt aan de beste en creatiefste televisieproducties in verschillende categorieën. Zal zij dan ook een Sisera setje dragen? Binnenkort zullen wij de items uitlichten! Stay in touch.
 
Nooit meer uw bh hoeven föhnen of in de wasdroger hoeven stoppen om het ondergoed droog te krijgen. Het klinkt als een sprookje, maar het tegendeel is waar! Amerikaanse uitvinder Alexander Farennikov heeft  namelijk de beha-droger uitgevonden. Met behulp van infrarood licht zou de beha in minder dan 30 minuten helemaal droog moeten zijn.

"Het idee kwam eigenlijk van een vriendin die mij vroeg waarom het toch zo onhandig is om bh's te drogen", vertelt de 35-jarige Farennikov aan The Daily News. "Het is namelijk altijd zo'n gedoe." De Bra Dryer 2.0 wordt in 2014 op de markt gebracht voor een ‘schamele’ prijs van 155 euro. 

 
Michael Kors is goed op dreef. Hij heeft namelijk een sneakercollectie ontworpen voor de lente/zomer van 2013! Dit is niet de eerste keer dat de designer zich in de schoenenwereld begeeft. Zoals we al hadden verwacht heeft Michael geen moeite met het gebruiken van opvallende prints en kleuren. Slangenleer, neon, spikes en studs... alles is aan de orde gekomen.

Bekijk hieronder het filmpje voor de promo!