Kate Moss zal 'au naturel' verschijnen in de nieuwe reclamecampagne van Versace. Het topmodel zal enkel met 3 (strategisch geplaatste) tassen te zien zijn. Ook het Nederlandse model Saskia de Brauw zal meedoen aan de campagne voor de nieuwe herfstcollectie, genaamd: Vunk.  

Eerder dit jaar was Kate Moss het gezicht van het modemerk Liu Jo.
 
Het fantastische modeduo Domenico Dolce en Stefano Gabbana heeft na een lange rechtszaak toch 18 maanden gevangenisstraf opgelegd gekregen. Dat deze straf niet van de modepolitie komt is wel duidelijk, want de mannen in kwestie sturen de mooiste creaties de catwalk op. Het tweetal heeft namelijk schuldig bevonden aan belastingontduiking, welke hen uiteindelijk duur is komen te staan. Gelukkig gaan de mannen in hoger beroep, want wij kunnen geen seizoen zonder Dolce & Gabanna!

 
Voormalig Koreaans model Hang Mioku is na een gezichtsingreep totaal onherkenbaar geworden. Alhoewel de Koreaanse een knappe vrouw was had zij een verslaving voor cosmetische ingrepen. Na de zoveelste facelift weigerde haar plastisch chirurg om nog meer te opereren. Wel gaf hij haar een doos met botoxspuiten mee naar huis, omdat de vrouw bleef aanhouden. Ook deze voorraad raakte echter op en daarop besloot het voormalig model om hete olie in haar gezicht te spuiten. Dit heeft catastrofale gevolgen gehad voor haar gelaat, want zij is inmiddels niet meer terug te herkennen. Zij waarschuwt iedereen om op te passen met cosmetische ingrepen en vooral met doe-het-zelf middeltjes. Dames, opgelet!
 
Picture
Gespot in de media: kousen die eruitzien alsof u uw benen in eeuwen niet meer onthaard hebt. Ze zijn bestemd voor vrouwen die 's zomers graag korte rokjes dragen, maar niet lastiggevallen willen worden door vieze mannetjes. 

Op het net is de bizarre modeverschijnsel inmiddels omgedoopt tot 'haarkousen'. "Is een lange broek dragen niet eenvoudiger?", vraagt men zich terecht af. "Met deze kousen heb je gegarandeerd een zitplaatsje op het openbaar vervoer", klinkt het elders.


Bron: AD


 
Picture
Sarah Jessica Parker lanceert haar eigen schoenenlijn, genaamd: SJP. Een moment waar menig ‘shoe addict’ op heeft zitten wachten! De superster wilt graag iets anders aanbieden dan alle andere merken. Denk hierbij aan de combinatie van kleuren die u niet vaak bij elkaar ziet, verschillende en aparte vormen, andere prijzen, etc.

Naast schoenen zullen er ook tassen van de hand van Parker verschijnen. Zij haalde voor het ontwerp van de tassen inspiratie uit de jaren 70, begin jaren 80.

Het is ondertussen al vijftien jaar geleden dat de actrice de rol van Carrie Bradshaw in Sex and the City op zich nam. Tijdens de opnames droeg Sarah veel stiletto’s, waardoor een zwak voor schoenen is ontstaan. "In a silly way, I think it's what people have expected of me most because of Carrie Bradshaw.", vertelde S.J. Parker aan US Vogue.

De SJP collectie zal eind volgend jaar gelanceerd worden.


 
Picture
Vrouwen dartelen maar al te graag rond op hoge hakken. Waarom? Dankzij de schoenen wordt de stand van het lichaam veranderd. Dit resulteert in een flatteuzere houding. Echter, het dragen van hoge hakken brengt wel enig leed met zich mee.

Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat meer dan de helft van de vrouwen, na een uur op hoge hakken gelopen te hebben, al pijn krijgt aan de voeten. Iets minder dan 20 procent voelt die pijn al na tien minuten op high heels te hebben gestaan. Niet alleen levert het lopen op hoge hakken pijnlijke voeten maar ook nare klachten op.

De meest genoemde klachten zijn blaren (55 procent), open hielen (45 procent), likdoorns (28 procent), eelt (24 procent) en ingegroeide teennagels (20 procent). Daarnaast kan het dragen van hoge hakken artitis, slijtage bij gewrichten en afgeknelde zenuwen veroorzaken.

Wat vindt u? Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden of houdt u toch liever van gezonde voeten?

Bron: ilovefashionnews