Foto
Saint Laurent Paris heeft een vrouwelijk model gekozen om de nieuwe mannencollectie aan te prijzen. Het gaat om een Nederlands model, genaamd Saskia de Brauw. Met haar mannelijke gelaatstrekken en kort kapsel is het model bij vele ontwerpers favoriet. Zo heeft Saskia al samengewerkt met de volgende merken: Givenchy, Paule Smith en nu ook Saint Laurent Paris.

En dit is niet de eerste keer dat een model zijn/haar geslacht verruild voor het tegenovergestelde. Vorig jaar was mannelijk model Andreij Pejic nog het gesprek van de dag. Hij was namelijk door de Hema gekozen om het gezicht van een campagne voor de push-up beha te zijn!

De collectie van Saint Laurent Paris zal verkrijgbaar zijn in januari 2013 op zowel de mannen- als vrouwenafdeling.
Bron: www.pambianconews.com

Foto
Saskia de Brauw
Foto
Andreij Pejic
 
Foto
Aanstaande zaterdag 24 november wordt in het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam het eerste Style4Life event georganiseerd. Hier kunnen bezoekers kunst- en modeartikelen van ontwerpers en kunstenaars kopen, waarbij de opbrengst ten goede komt van de Female Cancer Foundation. Onder leiding van D66 fractieleider Alexander Pechtold worden de meest bijzondere stukken geveild.

Baarmoederhalskanker
De Female Cancer Foundation zet zich in om in de ontwikkelingslanden de dodelijke ziekte baarmoederhalskanker terug te dringen en zo het leven van moeders te redden en gezinnen bij elkaar te houden.

Van elke verkocht item gaat 25 tot 100% van de opbrengst naar de Female Cancer Foundation. Kijken, kijken en veel kopen dus!

Style4Life
Datum: zaterdag 24 november 2012
Tijdstip: vanaf 14.30 tot circa 17.30 uur
Locatie: Double Tree By Hilton Amsterdam Centraal Station
Entrée: EUR 10, incl 2 drankjes en een hapje

Foto
Één van de items waarop aankomende zaterdag geboden kan worden!
 
Foto
Modeliefhebbers opgelet! Burberry heeft vorige week haar grootste winkel in de Verenigde Staten geopend. De winkel telt vijf verdiepingen en bevindt zich in Chicago. De winkel zal beschikken over een uitgebreide mannen- en vrouwencollectie.

Voor de opening van de winkel heeft Christopher Bailey, de Creative Director van Burberry, een collectie met limited-edition kledingstukken ontworpen. Deze zullen exclusief verkrijgbaar zijn in de Burberry winkel te Chicago.

Het openingsfeest gaat van start op 29 november 2012. Zowel Christopher Bailey als Angela Ahrendts zullen hierbij aanwezig zijn.

Bron: Pambianco

Foto
Nieuwste Burberry winkel in Chicago
 
Foto
Louis Vuitton heeft voor het eerst sinds de oprichting een tv commercial gelanceerd voor de accessoires-lijn. Afgelopen maandag ging de reclame ‘live’ en is te bewonderen op www.louisvuitton.com. Het is onderdeel van een campagne die multimediaal ingezet wordt in combinatie met print, film en digitale versies. Deze zullen te zien zijn in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China, Korea, Taiwan en in bioscopen over de hele wereld.


De reclame is opgenomen in het Louvre te Parijs. In de spot is een van de meest gewilde modellen op dit moment te zien: Arizona Muse. Zij loopt door het museum, gewapend met een Monogram Empreinte tas. De spot eindigt wanneer het model in een luchtballon stapt en wegvaart naar voor de kijker een onbekende plek. 

Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin zijn verantwoordelijk voor de campagne. Het duo stelt dat de reclame en fotoserie uitnodigingen zijn voor een mysterieuze reis rond de wereld. 

Bekijk de commercial op de website van Louis Vuitton!

 
Foto
Fretons
Fred de la Bretonière lanceert een nieuwe schoenenlijn: Fretons. Dit nieuwe sublabel heeft een sportieve en jonge uitstraling. De sneakers zijn te herkennen aan een rood veteroogje aan de bovenzijde van iedere schoen. Daarnaast onderscheiden de modellen zich door het Fretons artwork op de tong, een rood stiksel en een achterbies van vachetta leer. De prijzen van de schoenen starten bij €179,-.




Leer
De schoenen uit de Fretons collectie worden gemaakt van zachte leersoorten. Het merk combineert suède met andere leren en de schoenen hebben gepolsterde schachten. Ook de veters van alle Fretons zijn van leer. De collectie bestaat uit sneakers in verschillende kleuren, maar wordt in het voorjaar van 2013 uitgebreid met bootschoenen, laarsjes, duffers en plimsoles.

U kunt de Fretons kopen in de webshop van Fred de la Bretonière.

In de webshop van Sisera vindt u ook sneakers met een sportieve en jonge uitstraling. Deze sneakers van Candice Cooper vallen in dezelfde prijscategorie en zijn verkrijgbaar in diverse modekleuren!

Foto
Sneakers van Candice Cooper
 
Foto
De genomineerden van de ING retail jaarprijs 2012 zijn eindelijk bekend! De genomineerden voor de categorieprijzen binnen de Publieksprijs Beste Winkelketen 2012 zijn maandag 22 oktober bekend gemaakt. Winkelketen Hema was hierbij de grote kanshebber in de categorieën kindermode, vrouwenmode, lingerie en sieraden.

De Hema is tevens opvallen vaak genomineerd voor de Retail Jaarprijs Categorieprijzen. In de categorie vrouwenmode strijdt de Hema samen met Miss Etam, MS Mode, Purdey en de Zeeman.

De uiteindelijke winnaar wordt op 14 november 2012 tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala in Spant! theater in Bussum bekendgemaakt. In 2011 kwamen Miss Etam en Duthler als grote winnaars uit de bus.

De stemmers
Ruim 200.000 consumenten hebben de afgelopen maanden online gestemd op hun favoriete winkelketens. Zij beoordeelden deze winkels op negen aspecten. In totaal zijn bijna 500.000 beoordelingen verzameld, verdeeld over 27 categorieën.

Bron: http://www.textilia.nl