Foto
In januari 2013 participeert Sisera mee aan de Amsterdam Fashion Week. Tijdens deze week tonen bekende en onbekende artiesten hun werk aan het publiek. Sisera zet tijdens deze dagen de Sisera winkel te beethovenstraat 61 in de spotlights. De straat staat bekend als een chique winkelstraat met diverse luxe modezaken, waaronder: Sisera, Scapa en Stefanel. 

Hoe participeert u mee aan de AFW 2013? Laat hieronder een berichtje achter! Wij zijn benieuwd.

 
Foto
Credit: Burberry/Testino
Het zoontje van David en Victoria Beckham is nog maar 10 jaar en treedt nu al in de spreekwoordelijke voetsporen van zijn ouders. Romeo Beckham is namelijk het gezicht geworden van de nieuwe Burberry campagne. Hij zal samen met Alex Dunstan, Charlotte Wiggins, Charlie France en Max Rendell te zien zijn in de reclameuitingen van aankomende lente/zomer 2013.

"Het was een genot om met Romeo te mogen werken. Hij stal echt de show", aldus Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer

Bron: Pambianconews

 
Foto
Amsterdam Fashion Week heeft het definitieve programma bekend gemaakt. Het evenement dat plaatsvindt in het Gashouder en het Transformatorhuis van het Westergasfabriek, heeft 35 shows op het programma staan.

Tijdens Amsterdam Fashion Week onthullen bekende namen en opkomende talenten hun nieuwe collectie. Hieronder ziet u het volledige programma. Voor meer informatie over dit evenement kunt u ook kijken op: www.amsterdamfashionweek.com.

 
Foto
Red Valentino heeft kort geleden een winkel in Milaan geopend. De winkel is gedecoreerd als een surrealistisch, oud huis. Zo sieren diverse schilderijen de muren en wordt de collectie gepresenteerd in hoge witte kasten. Vandaag de dag heeft het modemerk zo'n honderd winkels onder zich, in steden over de hele wereld, zoals: Tokyo, Rome en Cannes. Bekijk de afbeelding hieronder voor een eerste glimp van de nieuwe winkel.

Bron: Pambianco