Foto
Op 24 Februari 2013 was het weer zover, de gewillige, beruchte OSCARS werden weer uitgereikt! Dit grootse evenement wordt al gehouden sinds 1929. Daarmee werden dit jaar alweer de 85e Acadamy Awards, oftewel Oscars gehouden. Dit evenement is voor alle sterren een bijzondere en belangrijke gelegenheid, het kan je succes onderstrepen en je status vergroten. Elke Hollywood-persoonlijkheid wil op zijn minst wel één Oscar in zijn/haar bezit hebben. Elk jaar pakken de sterren weer groots uit met hun kleding. Het is een zeer luxueus, groots, formeel evenement waarbij vele bekende ontwerpers bij betrokken zijn. Zij willen allemaal dat de sterren gekleed gaan in hun creaties, en doen hier dan ook alles aan. Jurken en pakken van o.a. Christian Dior, Chanel, Armani, Versace, Roberto Cavalli en Prada werden continu gespot bij verschillende beroemdheden. Het Sisera team heeft een selectie gemaakt van de 4 mooiste jurken van de avond (zie foto hieronder)! 
Welke van deze zou jij het liefst dragen? 

Amanda Seyfried in een prachtige lange jurk van Alexander McQueen
Salma Hayek ging ook voor een creatie van Alexander McQueen
Jennifer Lawrence, Oscar winnares in Dior
Nicole Kidman in L'Wren Scott
 
Tijdens de afgelopen Grammy’s kwamen natuurlijk de grootste sterren de show stelen in de meest fantastische outfits. Zo ook hun miniversies!

Fotografe Tricia Messeroux hulde voor haar nieuwe fotografieproject deze ontzettend schattige kinderen in een miniatuur look van één van de celebs. De mini’s poseren en kijken zelfs exact als hun ‘grote ik’.

Wij moeten toegeven dat ze ongelooflijk veel weg hebben van hun volwassen evenbeelden. Van het haar tot de make-up... alles is tot in de puntjes nagebootst. Wij zijn benieuwd wat de celebs hiervan vinden!

Bekijk de grappige foto’s hieronder en oordeel zelf!

Bron: mtv.com

 
Picture
Michael Kors gaat samenwerken met het World Food Program van de Verenigde Naties, een organisatie die armoede en honger wereldwijd bestrijdt.

Het blijft bij de beroemde modeontwerper gelukkig niet alleen bij woorden. Zo heeft hij al een eerste stap gezet door een video te produceren waarin hij, bijgestaan door beroemde vrienden, meer bewustzijn voor het probleem vraagt. 

Ook brengt hij in maart twee unisex horloges uit onder de slogan “Watch Hunger Stop”. Per verkocht horloge zouden 100 kinderen gevoed kunnen worden.

Bekijk hier de video.
Bron: Pambianco