Foto
Versace opent deze week een nieuwe winkel in New York! De winkel is ontworpen door Donatella Versace en de Engelse architect Jamie Fobert en zal zowel vrouwen- als mannenkleding aanbieden. Ook worden accessoires, horloges en sieraden in de winkel verkocht. 

De opening zal aanstaande woensdag feestelijk gevierd worden door middel van een coctailparty.

Bron: www.pambianconews.com

Foto
Nieuwe Versace winkel in Soho New York
 
Foto
Shop deze schoenen nu op sisera.nl!
Schoenenliefhebbers opgelet! Mocht u binnenkort nog van plan zijn een stedentrip te maken, vergeet dan vooral niet een kijkje te nemen in de grootste schoenenwinkel ter wereld! De schoenenwinkel, genaamd Level Shoe District zal vandaag zijn deuren openen in de Dubai Mall. Het is de ideale plek voor mensen die een passie hebben voor schoenen, aldus Patrick Chalhoub, CEO van Chalhoub Group.

De winkel is verdeeld in vier delen: women’s designer, women’s contemporary, een mannenafdeling en een afdeling met trends. Merken als Louis Vuitton, Prada en Gucci zijn ook in de winkel vertegenwoordigt.  

Bijna 80% van de winkel is nu af. Ook wordt er een Vogue Café in Level Shoe Distrct gebouwd. Deze wordt hopelijk in december voor het publiek geopend.

Familiebedrijf
Chalboub zegt dat de opening van de winkel een mijlpaal is voor het familiebedrijf, dat meer dan 450 kleinhandels heeft dat zich richt op de verkoop van luxe producten in het Midden Oosten.
Bron: Pambianco News

Foto
's Werelds grootste schoenenwinkel: Level Shoe District
 
Foto
Stefanel winkel Beethovenstraat
Een uniek moment is aangekomen! Na Tokio, Parijs, Berlijn, Istanboel en Boedapest heeft het Italiaanse merk Stefanel begin september zijn eerste eigen winkel geopend in Amsterdam. De boetiek in de Beethovenstraat zal voornamelijk vrouwenkleding en accessoires aanbieden. De opening van de winkel past in de herpositioneringsstrategie van Stefanel om de aanwezigheid in Nederland en België te verbeteren. 

Stefanel verovert de wereld
Het Italiaanse label heeft de afgelopen twee jaar wereldwijd veel nieuwe winkels geopend. Ook zijn bestaande shops omgebouwd. De komende jaren zullen in 30 landen zo’n 450 winkels worden ingericht volgens het nieuwe concept.

Het Italiaanse merk werd in 1959 opgericht door Carlo Stefanel en staat vooral bekend om de knitwear.