Foto
Het wereldberoemde kledingmerk Abercrombie en Fitch wordt flink te grazen genomen. Het merk vindt namelijk dat hun kleding enkel bedoelt is voor mooie en populaire mensen met status. Zo zouden zij  geen XL maten verkopen, omdat zij te dikke mensen niet in hun kleding willen zien. CEO Mike Jeffries van Abercrombie & Fitch heeft in een statement gezegd dat het merk niet voor lelijke en dikke mensen is, en dat zij deze ook niet mogen dragen. Amerikaan Greg Karber vond dit een belachelijke statement en besloot hier een stokje voor de steken. Hij roept iedereen op om zijn Abercrombie & Fitch kleding uit de kast te halen en te doneren aan daklozen, want zwervers behoren niet tot de doelgroep. Tevens is hij zelf de straat op gegaan om zijn kleding aan daklozen te geven. Bekijk het beroemde filmpje hier!




 
Heeft u toevallig de Lingo afleveringen van afgelopen week gezien? Daarin straalt Lucille Werner in de nieuwste lente/zomercollectie van Sisera! Zoals beloofd presenteren wij u enkele aankopen die Lucille in onze winkels heeft gedaan en waarin zij de komende Lingo afleveringen zal presenteren!

1. Stefanel - top - €75
2. Charismah - sjaal - €135
3. Versace - broek - €299
 
Gisteren vond de historische gebeurtenis van de kroonwisseling plaats. Alle prinsen en prinsessen waren aanwezig, gehuld in hun meest koninklijke gewaden. Natuurlijk zag onze kersverse koningin Maxima er het allermooist uit. Ze stal de show in een blauw ontwerp van Jan Taminiau. Wij hebben de mooiste outfits van de koninklijke gasten op een modieus rijtje gezet. Oordeel zelf!

Fotocredits: Rex Features