Ook dit televisieseizoen straalt Lucille Werner weer in outfits van Sisera en Stefanel. Met een collega uit ons Sisera filiaal in Amsterdam stellen zij de leukste combinaties samen. Op de onderstaande afbeelding heeft Lucille een roest kleurige jacket aan van Transmission, met daaronder een fleurige top van het merk Bisque. Houdt u ook van haar stijl? Kijk dan regelmatig op onze webshop voor een update van de new arrivals
 
Sisera zet zich in voor de Nederlandse Hartstichting.

Zondag 29 september is het Dress Red Day. Dit is de dag om de hart- en vaatziekten bij vrouwen onder de aandacht te brengen. Sisera wilt de Hartstichting steunen met verschillenden acties, voorgaande aan de Dress Red Day.

Zo krijgt u van 19 tot en met 29 september 20% korting op Corel Knitwear en op onze sieraden. Tijdens een bezoek aan ons Sisera filiaal in de Beethovenstraat kunt u genieten van een gezond drankje, afkomstig van de Vitaminstore. Ook hebben we op onze social media kanalen een actie waarmee u kans maakt op een fashionable prijs die het hart laat spreken. Sisera zal aan het einde van de actieweek een donatie schenken aan de Nederlandse Hartstichting.
 
Picture
De kostuumontwerper, verantwoordelijk voor alle iconische looks van Rihanna, komt met een eigen merklijn. De lijn zal veel uitdagende en sexy items bevatten. Op 5 september 2013 wordt de lente/zomer collectie 2014 onthuld. 

Rihanna heeft door de jaren heen vele opvallende looks gehad. Dit allemaal dankzij Adam Selman. Hij is het brein achter bijvoorbeeld de zwarte avondjurk met hoge split die Rihanna droeg bij haar optreden tijdens de Victoria Secret Show.

Voor een greep van zijn creaties kunt u een kijkje nemen op zijn Tumblr account: Adam Selman

 
Foto

Persbericht:

Jasper Fraikin (19 jaar) uit Alphen aan den Rijn is deze maand door Google gekroond tot ‘best presterende Google fotograaf van Nederland’. In de maand juli heeft Jasper de meeste bedrijfsfoto’s gepubliceerd van alle Google-fotografen in Nederland. De jonge ondernemer runt samen met zijn tweelingbroer Fabian het foto- en videobedrijf FJ Producties.

FJ producties biedt sinds juni 2012 Google Bedrijfsfoto’s als dienst aan. Hoewel ze pas een jaar bezig zijn krijgen de heren veel aanvragen van lokale en regionale bedrijven. Google Bedrijfsfoto’s maakt het mogelijk om virtueel een bedrijf binnen te stappen en rond te kijken. De virtuele omgeving is gekoppeld aan Google Search, Google+ en Google Maps.

Recent hebben de heren in ’t Gooi (en Amsterdam) een project voor modewinkel Sisera afgerond. Door Google Bedrijfsfoto's zien klanten dat de winkel veel groter is dan de etalage doet vermoeden. Ze krijgen ook een goede indruk van het royale assortiment.

Bekijk hier de foto's van enkele Sisera winkels vanbinnen:
Sisera Amsterdam
Sisera Laren
SCAPA Amsterdam

Beide broers zijn blij met de titel en hopen in de toekomst nog veel meer bedrijven te kunnen voorzien van Google Bedrijfsfoto’s en andere virtuele content. Jasper: “Ik vind het gaaf om te zien dat er zoveel enthousiaste ondernemers zijn die de toegevoegde waarde van Google Bedrijfsfoto’s voor hun bedrijf zien. Het mooiste moment is wanneer een ondernemer mij belt om te zeggen dat hij zulke leuke reacties krijgt op de bedrijfsfoto’s. Dat geeft een voldaan gevoel”.

Voor meer informatie over Google Bedrijfsfoto’s en FJ Producties: www.fjproducties.nl

Bron: www.tgooiintobusiness.nu


 
Uit Brits onderzoek is gebleken dat de skinnyjeans het meest geliefde modeartikel aller tijden is. Alhoewel deze broek amper tien jaar als fashionitem wordt gedragen overtreft de jeans zelfs de little black dress, het motorjack en de minirok. Tevens eindigden de push-up beha en het spijkerjasje hoog op de lijst.

De meest verafschuwde modeartikelen zijn het dunne fluorescerende trainingspak van Nylon, het heuptasje en de ballonrok. Op de vierde plaats vond men de Crocs een afschuwelijk item. Ook wij zijn dol op onze skinnyjeans, maar vinden de Crocs te comfortabel om te laten schieten! Wat denkt u?

 
Zo moeder, zo schoondochter. Kate Middleton bracht duidelijk een ode aan Prins William’s overleden moeder Diana, welke tevens een blauwe jurk met witte stippen droeg toen zij haar pasgeboren William aan de wereld toonde. Kate’s jurk is korter en lijkt een  modernere versie te zijn van Diana’s jurk. Wat vindt u van deze subliminale ode? Wij vinden het een mooi en elegant gebaar en feliciteren het koninklijke paar van harte met hun kersverse spruit!

 
Modehuis Max Mara verbreed haar horizon! Na zich jarenlang gericht te hebben op het ontwerpen van stijlvolle kleding, met name jassen, is er nu een kersvers item gelanceerd. De zogenoemde ‘JBag’ is de hotste en eerste tas uit de nieuwe lijn van de designers. Actrice Jennifer Garner is de modemuze van deze Jbag. Zal dit de nieuwe Birkingbag worden van Hermes? Wij wachten de reacties uit Hollywood af!

 
PictureMaryMe/JimmyPaul
Amsterdam Fashion Week organiseert van 6 tot en met 16 juli 2013 de halfjaarlijkse Nederlandse modeweek. Deze editie staat in het teken van de ontwikkeling van talent en innovatie.

De zusters Riet en Truus Spijkers openden afgelopen vrijdag de 19e editie van het mode-evenement van Nederland. Hierna werd de catwalk gevuld met de zuurstokken van het het Frans-Nederlandse duo MaryMe-JimmyPaul (zie hiernaast).

Andere ontwerpers die tijdens deze editie van het AFW hun collecties tonen zijn Marga Weimans, Winde Rienstra, Anne de Grijff, Francisco van Benthum en SuperTrash Girls.


Picture
AFW 2013
 
Foto
Doutzen Kroes wordt als ambassadrice van Dance4Life, een organisatie die zich inzet tegen aids, geregeld ingezet voor evenementen en commercials hiervan. Op zaterdag 6 juli werd zij weer ingezet, ditmaal vond er voorafgaand aan het festival 'Sensation into the Wild' in Amsterdam een veiling plaats voor de vaste donateurs van Dance4Life. Doutzen veilde hier een aantal "backstage" kledingstukken die zij ooit gedragen heeft bij Victoria's Secret. Op het einde besloot zij ter plekke de jurk die zij op het moment van de veiling droeg, ook te veilen en zij ging zonder enige moeite uit de kleren voor het goede doel. De organisatie heeft op deze dag in totaal een bedrag van €323.600,- ingezameld.

 
Picture
Het Nederlandse modemerk Bandolera zal toch een doorstart gaan maken. Voormalig medewerkster van Bandolera, Mirjam Cornelisse, heeft de merknaam en de bijbehorende rechten overgenomen van het modebedrijf. Het bedrijf zal onder de naam BBandolera verder gaan.

“We hebben er ongelofelijk veel zin en we hebben veel ideeën. De vrouwelijke consument heeft behoefte aan een bijzondere, verrassende en kwalitatieve collectie. En dat kunnen wij bieden met het nieuwe BBandolera.”, - Mirjam Cornellise. 

Bandolera werd afgelopen januari failliet verklaard als gevolg van mismanagement. Uit onderzoek bleek dat het bedrijf al enkele jaren geen winst meer maakte.

Het merk Not The Same, welke ook onder Bandolera viel, maakte eerder dit jaar al een doorstart dankzij investeerders.