Sinterklaas is alweer een week op stap in ons koude kikkerlandje. Nu zal de Goedheiligman aanstaande zaterdag 30 november ook een bezoekje brengen aan de Beethovenstraat te Amsterdam! Gewapend met een hele berg cadeautjes... en pepernoten!

Sisera & Scapa delen ook uit
Naast de zwarte pieten die flink met pepernoten en ander snoepgoed zullen strooien, komen Sisera en Scapa ook met een leuke actie die alleen geldig is op deze dag! Zo kunt u bij Scapa genieten van 10% korting op alle juwelen van Sputnik. En bij Sisera krijgt u zelfs 10% korting op het gehele assortiment! 

Het programma
Van 12.30 tot 14.30 komen de eerste twee Zwarte Pieten met een hele berg cadeautjes en pepernoten. Zij lopen door de straat en om 14.30 verwelkomen we Sinterklaas en de andere Pieten. Van 15.30 tot 16.30 houdt Sinterklaas audiëntie in de Theaterbus voor nr. 19 in de Beethovenstraat.

Andere initiatieven 
BBROOD bakt koekjes, Tea in the City verzorgt speculaasthee, De Logie houdt Open Flessendag, Meidi-Ya houdt een Kimchi-tasting en De Kinderkleding Winkel heeft Theaterbus Busganga geregeld: voorstellingen om 11.00 - 12.15 - 13.30 - 14.45. 



Leave a Reply.